Forever21+ Velvet Tonal Sequin Dress

(English below)

Olen TAAS flunssassa - jo kolmatta kertaa tänä vuonna, ja nyt ollaan vasta maaliskuussa! Tämä alkaa olla jo naurettavaa. Toivottavasti loppukeväästä selvitään ilman tauteja.

Köhästä huolimatta onnistuin raahautumaan eilen tyttöjen iltaan ystäväni luo. Flunssaisen olemukseni huomioon ottaen näytin mielestäni aika hyvältä.
Mekko / dress - Forever21, 2X
Bolero - Seppälä
Leggings - Lindex, XL
Kengät / shoes - DinSko, EUR 41
Kaulakoru / necklace - Ginatricot

Pyysin ihmisiä Instagramissa ja blogin Facebook-sivulla äänestämään tämän ja yhden Boohoolta ostetun pikkumustan välillä, ja tämä paljettimekko voitti ylivoimaisesti. Taas yksi syy lisää seurata minua sosiaalisessa mediassa - pääsee osalliseksi tällaiseen tärkeään päätöksentekoon! ;)

Tykkään kyllä ihan hurjan paljon tästä mekosta. Se oli vähän kalliimpi, kuin Forever21:n mekot yleensä, mutta eron kyllä huomaa myös laadussa. Mekko tuntuu siltä, että se voisi helposti olla jonkun "hienommankin" merkin mallistoa. Se on materiaaliltaan taivaallisen pehmeää samettia, johon on kirjailtu paljetteja. Kun otin mekon paketista, yllätyin sen painosta, mutta samettihan on painavaa, duh. Hihattomaksi mekoksi se on myös mukavan lämmin. 

Ilokseni voin todeta, että paljetteja ei juurikaan irronnut illan aikana, ja mekko oli muutenkin todella mukava päällä. Lyhythän se on, mutta siihen olin varautunut (se näytti myös nettisivuilla olevan mallin päällä melko lyhyeltä) ja aikomuksenani olikin käyttää sitä mustien leggingsien kanssa tai pillifarkkujen päällä tunikana. 

Kaiken kaikkiaan hyvä ostos, joka keräsi paljon kehuja illan aikana!

Tsemppiä alkavaan viikkoon, toivottavasti olette pysyneet terveinä.

In English: So, I've got the flu AGAIN. This is getting ridiculous. Oh well. Despite feeling not-so-fabulous, I managed to look quite good when I went to a girls' night yesterday. 

I had asked people to vote between this Forever21 dress and a Boohoo LBD on Instagram and on my blog's Facebook page, and this was the clear winner. Truth be told, I wasn't surprised - it's pretty awesome! It's a velvet dress with sequins on it, and it feels really heavy and well made. You can tell why it was a bit more expensive than Forever21 dresses usually are. 

I'm happy to report that I didn't notice any sequins falling out, and the dress was also extremely comfortable. It's short, yes, but I knew it would be, and my plan all along was to wear it with black leggings or skinny jeans as a kind of tunic / long top.

I hope your weekend has been great and your Monday will be tolerable - and that you'll manage to avoid getting the flu!

Comments

 1. Sweet baby Jesus, you look AMAZING! I love this dress so much. It has total mermaid vibes. I'm sorry you're ill again and I hope you feel better soon. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Leah! Haha, I actually first saw this in one of Loey Lane's YouTube videos and she called it a mermaid dress. I just thought "I have to have it!" :D

   And thanks, this winter has been so awful in terms of health. This is the third time I've had a high fever since New Year's and before that the last time I had one was in 2012. Needless to say, I can't wait for summer since I usually don't get sick in the summer...

   Delete
 2. Olen samaa mieltä ylemmän kommentoijan kanssa, että ihanat merenneitovibat tässä mekossa. Kaunis on malliltaan ja varsinkin nuo värit on ihanat. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Värit on kyllä upeat, harvoin tulee käytettyä vihreää mutta tässä se todella toimii. <3

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts