Dorothy Perkins Curve Peplum Top

(English below)

Tämä Dorothy Perkinsin plussamalliston toppi vilahti jo aiemmassa postauksessa, mutta koska merkki on minulle uusi tuttavuus, ajattelin tehdä siitä ihan oman postauksensa.

Kävin pari viikkoa sitten lauantaina ystäväni kanssa ulkona syömässä, ja nämä asukuvat ovat siltä illalta.
Peplum-toppi / peplum top - Dorothy Perkins Curve (Zalando), UK20
Hame / skirt - Forever21, 2X
Löysin topin Zalandolta, mistä en ole ostanut juuri mitään aiemmin. Ehkä yhdet kengät viime vuonna. Monet ystäväni shoppailevat kyseisellä sivustolla, mutta jostain syystä luulin, että siellä ei ole mitään pluskokoisille. Olin väärässä - siellähän on vaikka mitä! Suomessa yleisesti saatavilla olevien merkkien kuten Zizzin ja Junarosen lisäksi löytyy tätä Dorothy Perkinsiä, New Lookia, Evansia ja myös hieman kalliimpia merkkejä kuten Ralph Lauren, Little Mistress ja Eloquii. Varsinkin Outlet-puoli kannattaa tarkistaa, sillä juuri sieltä löysin tämän peplum-topin, jolla oli hintaa hurjat 15,73 €. Kun toimituskin oli ilmainen, pakkohan se oli tilata. 
Hintaansa nähden toppi tuntuu todella, todella laadukkaalta. Pidän scuba-materiaalista, ja etumuksen kirjailu on hyvin huolellisesti tehty. Topissa on "kunnon" peplum-helma, jolta löytyy sekä leveyttä että pituutta. 

Yhdistin topin Forever21:n ikivanhaan (muistaakseni vuodelta 2012), punaiseen kynähameeseen, ja yhdistelmä oli mielestäni oikein kiva. Mutta koska helma on melko pitkä, sopii tämä hyvin myös farkkujen kanssa. 

Oletteko te ostaneet pluskoon vaatteita Zalandolta? Ja onko Dorothy Perkins tuttu merkki?

In English: I wore this Dorothy Perkins Curve peplum top in my spring lookbook, but since it was my first experience with the brand, I decided that it deserved its own post. 

I ordered this top from Zalando. I hadn't really shopped there before, because for some reason I thought they didn't have a lot of plus-size options. I was wrong - they have loads of different plus-size brands!  This particular top was on sale in the Outlet section, so I decided to give it a go. 

I really like it. The scuba material feels luxurious and keeps its shape well, and the detailing on the bust is really well made. I'm impressed. I also love the fact that the peplum is both long and quite wide - it looks great with this old Forever21 pencil skirt, but I can also wear it with jeans. 

Have you bought plus-size clothing from Zalando? How about Dorothy Perkins?

Comments

 1. En ole tilannu Zalandolta ikinä. Mutta miulla on uksi Dorothy Perkinsin vihreä mekko,jonka ostin viimee kesänä kirpparilta :) Se on todella kiva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa kivalta! :) Tuo Zalando on ihan näppärä, kun on tosiaan ilmainen toimitus ja taitaa olla palautuskin. Kannattaa pitää esim. Junarose -tarjouksia silmällä :)

   Delete
 2. Hääääh, mäki oon luullu, ettei Zalandolta löydy mitään! :O Kiitos vinkistä :)

  ReplyDelete
 3. Oon aina välillä vilkuillut Zalandolta kaikkia brittimerkkejä, sillä hinta-laatusuhde on aika hyvä niissä :)

  Kattelin noita sun reissukuvia ja vaan haaveilin viime kesän Lontoon reissusta..haluaisin niin Primarkiin!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kyllä siellä hyviä tarjouksia on! Aika paljon samoja merkkejä tosin kuin esim. Asoksella, niin pitää aina muistaa verrata, kummassa on halvempaa. ;)

   Primark on kyllä niin <3 <3 <3 Olispa Suomessa sellainen! Vaikka toisaalta sinne menis kyllä sitten mun viimeisetkin rahat, heh!

   P.s. Ihmettelin jo, että kuka Terhi tää on, mutta sullahan onkin uusi blogi! Kävin heti seuraamassa. ;)

   Delete
  2. Hih, ajattelin vaan,et jos tää bloggailu-into palais paremmin uuden blogin kanssa. Vanha tuntui jo niin tunkkaselta enkä saanut siitä enää niin toimivaa pakettia :)

   Delete
 4. Olen ostanut tavallisia vaatteita Zalandolta, yhteen aikaan useamminkin. Ihan hyvää tavaraa, mutta pari puljun oman merkin vaatetta oli kyllä melko huonoa materiaalia. Yksi mekko lujuu vissiin vieläkin kaapissa unohtuneena, mutta nyt kun muistin, niin täytynee viedä se kierrätykseen. Muuten ihananvärinen ja mukavaa materiaalia, mutta etupuolella on vatsassa sellainen rypytys, että näytin se päällä siltä kuin olisin raskaana. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä tietää, että Zalandon oman merkin vaatteissa ei ole laatu ihan priimaa; meinasin viimeksi nimittäin tilata myös yhden paidan siitä mallistosta, mutta jätin väliin. Ehkä hyvä niin.

   Raskausmaha-efekti on kyllä vaatteessa ehdoton nou-nou, ei muuta kuin kierrätykseen siis! :D

   Delete
 5. Oh wow, the detail in that is amazing, and I love you in red. It's such a power colour! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! Yeah, I really like the detail in this top as well, especially considering the price (about 15 €) it's amazing. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts