Top 5: Skater dresses

Skater-malliset mekot kuuluvat bodycon-mekkojen ja maksimekkojen ohella suosikkivaatteisiini. Itseasiassa kaikenlaiset mekot ovat mielestäni aika jees, jos joku ei sitä ole vielä huomannut, heh. :)

Skater-mekot ovat täydellisiä niille päiville, kun haluaa ehkä olla vähän tyttömäinen, sekä niille päiville, kun haluaa korostaa muotojaan, mutta itsevarmuus ei ihan riitä bodyconiin. Tässä viisi suosikkiani. Kuvateksteissä on linkit niihin mekkoihin, jotka ovat vielä myynnissä.

I love skater dresses. In addition to bodycon dresses and maxi dresses in the summer, they are one of my favorite styles to wear. Although I pretty much love ALL types of dresses, if you haven't already noticed... :)

However, the skater style is perfect for those days when I feel a bit girly, as well as those days when I want to show off my curves but don't quite feel confident enough to rock a bodycon dress. Here are my five favorite skater dresses; I've included links to the ones that are still available in stores.


Strapless - Boohoo (UK 20)

Floral - ASOS Curve (UK 22)

Mini - Boohoo / ASOS (UK 18)

Boho chic - Alice & You / ASOS (UK 20)

Super girly - Boohoo (UK 20)


Mikä näistä on teidän suosikkinne? Ja tykkäättekö itse tämän tyylisistä mekoista?

Which one is your favorite? And do you like to wear skater dresses as well?

Comments

 1. Kaksi viimeisintä mekkoa!
  En ole varma tykkäänkö, en muista että koskaan olisin edes kokeillut vastaavanlaisia mekkoja. Olen muutenkin vähän huono käyttämään mekkoja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä taas olen vähän liiankin hyvä siinä. :D Voisi välillä yrittää ostaa myös esim. talvikeleille sopivia, käytännöllisiä vaatteita...

   Delete
 2. Sä oot kyllä kruunamaton mekkokuningatar :-)

  ReplyDelete
 3. Ensimmäinen on suosikkini, väri on täydellinen, helma ihanan leveä ja istuu siulle kuin nakutettu! Pidän skater-mekoista, mutta yleensä sellaisista hihallisista joko puolipitkillä tai pitkillä hihoilla :)

  ReplyDelete
 4. I love the black and pink ones best. I'm so drawn to black at the moment. It matches my mood, hahaha. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! If you mean the Alice & You one, it's actually dark blue. :) The floral ASOS one is black. But if you're really into black at the moment, you'll like the post I have coming up tomorrow. ;) xx

   Delete
 5. I agree with Leah. :) The dark blue Alice&You one is lovely. :)

  ReplyDelete
 6. Mini ja Boho chic asut parhaita, mulle saapu just boohoolta skater mekko mutta itku siinä tuli, kun loppuraskauden aikaa ja maha niin pystyssä että plussapallolta näytin :D sitä kyllä pelkäsin jo kun tilasin, että kangas on turhan jykevää eikä laskeudu kauniisti vatsan yli :/ ja niinhän se oli mutta onneks boohoon mekot ei ole hinnal pilattuja :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi, että mekko ei ollut sopiva! Voisikohan sitä vielä käyttää raskausajan jälkeen, jos se istuisi nätimmin sitten kun vauvamasua ei enää ole?

   Se hyvä puoli noissa Boohoon vaatteissa kyllä tosiaan on, että ovat sen verran edullisia, ettei tappio ole suuri jos vaate ei ihan täysin istukaan. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts