Boohoo Plus Mae Bonded Crochet Midi Dress

(English below)

Tilasin tämän mekon Boohoon alesta marraskuussa, mutta ehdin ottaa siitä kunnolliset blogikuvat vasta nyt. Hyvä esimerkki siitä, että vaikka välillä vaikuttaisi siltä, että bloggaajilla on koko ajan jotain uutta, todennäköisesti ne tuotteet on ostettu jo jonkin aikaa sitten. ;) Minua Instagramissa seuraavat ovatkin jo nähneet tämän. Olen innostunut Instagramista toden teolla viime aikoina; Facebookissa näkee ja lukee nykyään kaikkea ikävää, mutta Instassa voi keskittyä kauniisiin muoti- ja meikkikuviin. Koukussa ollaan. :)Mekko / dress - Boohoo, EUR 48 / UK 20
Kengät / shoes - Vagabond, EUR 41
Korvakorut / earrings - H&MIhan rehellisesti sanottuna näytän omasta mielestäni tässä mekossa aika helkkarin upealta. Se on täydellisen pituinen, paksua, laadukkaan tuntuista materiaalia, ja hillitty värimaailma tekee villistä kukkaprintistäkin tyylikkään. 

MUTTA. Pari muuttujaa.

Tiedän, että jauhan tästä koko ajan, mutta minulla alkaa pikkuhiljaa mennä hermot vaatemerkkien epäloogisiin kokoluokituksiin. Boohoo, vaikkakin yksi suosikkikaupoistani, ei ikävä kyllä ole mikään poikkeus tässä asiassa. Juuri viime viikolla tuli postissa mekko kokoa UK 20, joka oli liian iso minulle. Kun taas sitten tämä mekko, samaista kokoa UK 20, mahtuu juuri ja juuri rinnan kohdalta päälleni. Sanotaanko vaikka niin, että "tytöillä" ei ole tässä mekossa hirveästi hengitystilaa. Vyötäröllä taasen on sitten jälleen kerran sitä ylimääräistä tilaa, huoh. 

Ja sitten on vielä toinen juttu.
Mikä tuon halkion tilanne on??? Tuo yltää ihan oikeasti meikäläisen pakaroiden alareunaan. Aivan säädyttömän korkealle siis. Luulin ensin, että se on jotenkin revennyt, mutta ei, kyllä sen ihan kuuluu olla tuollainen. En kyllä tiedä, millaisella ihmiselle tämä on suunniteltu. Todella lyhytselkäiselle?

Mietin tämän takia hetken, olisinko palauttanut mekon. Päädyin kuitenkin pitämään sen, koska a) se oli alessa, ja palauttamisesta olisi ollut enemmän vaivaa, kuin olisin valmis näkemään niin edullisen vaatteen takia, ja b) tykkäsin mekosta sen puutteista huolimatta, ja se näytti mielestäni tosi hyvältä edestä.

Tuon halkio-ongelman ratkaisin pienellä, mustalla alushameella, jota aion tämän kanssa käyttää sitten "ihmisten ilmoilla". Halusin kuitenkin ottaa kuvan ilman alushametta, että saisitte oikean käsityksen siitä, miten järkyttävän korkea tuo halkio todella on, heh. 

Mutta nuo selän nyöritykset ovat kyllä kivat, niistä tykkään!


Mukavaa viikonloppua. :)

In English: I bought this Boohoo dress in November, but I haven't had a chance to take proper photos of it until now. If you follow me on Instagram, the chances are you've already seen it once or twice. By the way, I'm really into Instagram these days! Facebook depresses me, because all people seem to post is negative stuff. On Instagram, I can focus on gorgeous plus-size babes in pretty clothes and I'll be inspired, not depressed. So I'm officially hooked on Instagram.

OK, moving on to the dress. I think it looks kind of gorgeous on me. I like the combination of black and grey and with the crazy floral print. It gives me a nice shape and I really like the material. 

BUT.

There's always a but. In this case, the fact that you can almost se my butt. 

What is up with this slit??? It comes up soooo freaking high. Right below the cheeks, to be honest. I first thought that the dress had ripped when I saw it, but no, it's actually meant to be like that. What kind of person was this designed for? Someone with an extremely short back?

I briefly considered returning the dress, but it was on sale and an international return would have been more hassle than it was worth. And I'm lazy. Besides, despite the pornographic slit, I really do like this dress. It looks great from the front and the straps on the upper part of the back are also really cute. I decided to just wear it with a little black slip underneath when I go out. It's not ideal that people can see the slip, but at least they can't see my ass. 

Another thing that bugs me with Boohoo - and recently pretty much all brands - is the sizing. Why is it so hard to get it right? I just ordered a size 20 dress from Boohoo that was too large, whereas this, also a size 20, is so tight on the bust that my girls are kind of squashed in there. Ah, consistent sizing - will the dream never come true?

Anyhow, that's it for now. Have a great weekend!

Comments

 1. Näytät (taas kerran) upeelta! :-) Pitäskö meidän tehdä vaatteidenvaihtotreffit? Sä myyt mulle sun liian isot ostokset ja mä sulle mun liian pienet ostokset :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei huono idea! Olen kyllä muutenkin miettinyt jotain blogikirppis tyyppistä ratkaisua, kun olis noita vaatteita jotka on ihan hyvässä kunnossa mutta ei tule käytettyä tai ovat tosiaan vähän liian isoja. :)

   Delete
  2. Laitetaan siis idea korvan taakse :-)

   Delete
 2. You look stunning, love the dress. Would you like to follow each other? if you decided to follow me on BLOGLOVIN and Instagram please let me know so I can follow you back. Thank you.

  www.love-joice.com

  ReplyDelete
 3. Blogikirppis, KYLLÄ!
  Mutta jessus tuota halkiota, ei pystyis käyttämään, jos mulla olis tuollainen. Mä onnistun yleensä saamaan halkiot repeämään, niin tuon kanssa tulis kyllä äitiä ikävä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, se on kyllä ihan käsittämätön! :D Täytyypä suunnitella sitä blogikirppistä. :) Just lähti kassillinen tavaraa UFF:ille, mutta pyrin karsimaan vaatekaappia parin kuukauden välein, eli eiköhän sieltä taas kohta jotain irtoa... ;)

   Delete
  2. Miullakin on pari mekkoa, joissa on sama vika. Jännä kyllä tismalleen samassa mallissa toisessa mekossa on eri kangas ja halkio ei hivo ihan täysin persvakoa, mutta sitten toisessa samanlaisessa mutta erivärisessä hipoo... Ja sitten on yksi iiiihana kaunis musta kynämekko, mutta eihän sen kanssa uskalla mennä mihinkään, kun perse pilkottaa! Yhden kerran kävin siinä töissä ja jäi viimeiseksi... tuntui koko ajan varsinkin portaissa siltä kuin ei olisi hametta ollenkaan.

   Delete
 4. Siis toi halkio on ihan käsittämätön? Kuka on oikesti kuvitellut, että tota voi käyttää ilman alushametta? Mutta muuten on kaunis mekko :) Ja kiva oli nähdä ♥

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts