So 2010?

(English below)

Kun puin ylleni ASOS Curven Cyber Monday -alesta ostamani New Lookin peplum-mekon, minulle tuli kummallinen déjà vu -fiilis. Miten tämä mekko onkin jotenkin niin tuttu?

No varmaan sen takia, että olen ostanut vuonna 2010 Seppälästä melkein täysin identtisen, joskin eri värisen, mekon! Omistan kyseisen mekon edelleen, ja kuvia siitä voi käydä kurkkaamassa vaikkapa tästä postauksesta.Mekko / dress - New Look (ASOS), EUR 48 / UK 20
Bolero - New Look (ASOS), EUR 48 / UK 20
Kaulakoru / necklace - Lindex 
Kengät / shoes - Skopunkten, EUR 42
En tiedä, mikä tässä on järkyttävintä - se, että en tajunnut mekkojen samankaltaisuutta, vaiko se, että tämä peplum-villitys on kestänyt jo kuusi vuotta! Vastahan ne tulivat muotiin. Vai onko vuodesta 2010 jo niin pitkä aika, että sen vuoden trendit alkavat tulla uudelle kierrokselle...? :D

Oli miten oli, minulla on nyt kaksi kivaa, kurveja korostavaa peplum-mekkoa: Seppälän vanha sininen ja New Lookin uusi punainen. Ja sehän ei minua haittaa.

Mukavaa viikonloppua!

In English: I bought this New Look peplum dress from the ASOS Cyber Monday sale, and when I put it on I experienced a feeling of déjà vu. Why? Well, probably because I have a blue peplum dress that's almost identical to this one. And I bought that one in 2010! (I still have it, it's one of my favorites. Check out this post for pics.)

I don't know what shocks me the most - the fact that I didn't realize how similar these two dresses are, or the fact that the peplum trend has been going strong for six years now!

In any case, I now have two wonderful, curve-hugging peplum dresses: the old blue one from Seppälä, and this new red one by New Look. And I really don't mind.

Comments

  1. Kauniita mekkoja molemmat, minullakin on samoja mekkoja eriväreissä. Pitäähän sitä suosikkeja olla, ja peplumit on edelleen ihania ja kauniisti korostaa vyötäröä ja naisellisia muotoja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Mitä sitä hyvää reseptiä muuttamaan. ;)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts