Boohoo Victoria Plunge Neck Peplum Top

(English below)

Tiedän, että moni on jo kyllästynyt peplumeihin, ja periaatteessa ne alkavat varmaan jo pikkuhiljaa poistua muodista. Mutta minä en peplumeistani luovu! Juuri tänään juttelimme aiheesta ystäväni kanssa ja tiivistin, miksi pidän niistä niin paljon: peplum sopii monille eri vartalotyypeille. Sillä voi halutessaan luoda kurveja sinne, missä niitä ei ole, tai piilottaa sellaisia kohtia, joiden suhteen on vähän epävarma.Toppi / top - Boohoo, EUR 48 / UK 20
Hame / skirt - Lindex, XL
Leggings - Seppälä
Kengät / shoes - Anttila, EUR 42
Kaulakoru / necklace - Tallinnasta / from Tallinn
Tämä Boohoon peplum-toppi viehätti minua värillään, syvään uurretulla kaula-aukolla ja irrotettavalla vyöllä, joka on kiva yksityiskohta - melkein kuin koru. Toppi on selästä yhtä avoin kuin edestä, mikä tekee siitä oikein kauniin ja näyttävän (vaikkakin hankaloittaa rintaliivien valintaa). Vähän pidempi se saisi olla, mutta kaikkea ei voi saada. Nyt kun katson näitä kuvia, huomaan että tuo bolero ei ehkä ihan täysin sovi tämän topin kanssa, koska niiden yhdistelmä saa hartiat näyttämään todellista leveämmiltä. No, ei voi mitään, ei sitä talvella oikein paljain käsivarsinkaan viitsi lähteä liikenteeseen.

Hame löytyi Lindexin alesta 13 eurolla. Tykkään sen epäsymmetrisestä leikkauksesta. Nyt kun minulla alkaa olla jo aikamoinen kokoelma hameita ja mekkoja, huomaan olevani nirsompi sen suhteen, mitä ostan. Vaatteessa täytyy olla jokin juju, jota muissa omistamissani vaatteissa ei ole, että voin oikeuttaa hankinnan itselleni. Eihän siinä olisi mitään järkeä, että vaatekaapista löytyy 10 identtistä mustaa kynähametta tai cocktail-mekkoa.

Seppälästä joskus vuonna kivi ostetut thermo-leggingsit ja Anttilan maiharit (joissa on sisällä villasukat) ehkä hieman pilaavat naisellisen kokonaisuuden, mutta perustelen ne olosuhteiden (-24 C) pakolla. Pakkasilla pukeutumisesta toivottiin muuten omaa postausta, ja sellainen on tulossa ensi viikolla. Vielä lähikuva meikistä ja hiuksista, sillä ne onnistuivat mielestäni kivasti. Olen innostunut viime aikoina ihan uudella tavalla meikkaamisesta, ja monta kauneuteen liittyvää postausideaakin pyörii päässä. Kun vain ehtisi jossain vaiheessa toteuttaa ne!

Leppoisaa sunnuntaita. :)

In English: I know a lot of people are really sick of peplums, but I still love them. I can't help it. I think they suit all body shapes; they can help you create curves if you want, or hide some parts of your body you're feeling insecure about. (Again, if you want to do so - I obviously don't think anyone needs to hide any part of their body!)

I was drawn to this particular Boohoo peplum top because of it's bright pink color, the deep plunge neckline (you know I love me some cleavage) and the detachable belt, which is a cool, almost jewelry-like detail. It's a bit short for my taste but hey, you can't have everything.

The skirt is from Lindex and it was on sale (13 €). I like the asymmetrical hemline. I didn't have anything like it in my skirt collection, so it wasn't difficult to justify that particular purchase. :)

I know the thermo leggings and the combat boots don't really go with the rest of the outfit, but there's a crapload of snow outside and the temperature (on Thursday, when these pics were taken) was around -24 Celsius, so I have to take that into account when I get dressed. There was a request for a post on warm clothing, and I'm going to do that next week.

I hope you're having a lovely Sunday!

Comments

 1. Ihanasti pinkkiä <3 Mä olen vasta nyt alkanut vähän tykkäämään peplumeista, mutta kun ei mulla sellasia oo koskaan ollut niin täytyy hetki sulatella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mulle tulee välillä sellainen pinkki-innostus. :D Peplumit on jotain ihan parasta, terv. nimi. Peplum-intoilija vuodesta 2010 ;)

   Delete
 2. Minäkin tykkään peplumeista, mutta kellohelmat ajaa vähän saman asian minun tilanteessani. Pinkistäkin tykkään ja pakko onkin sanoa, että ihananvärinen huulipuna. Mitä merkkiä se on ja sävyä? Sopii siulle tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Huulipuna on tämä nestemäinen huulipuna H&M:ltä: http://www.hm.com/fi/product/84582?article=84582-C (tosin sävyssä Double Take, jota tuolla nettisivuilla ei näytä olevan). Tosi mattainen ja pysyy hyvin, mutta usein ei voi käyttää koska on hirmuisen kuivattava.

   Delete
 3. I love this outfit! Hot pink is such a vibrant colour, and hot pink, black and white is one of my fave colour combinations. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I really liked this one as well. :) xx

   Delete
 4. Looking smoking lady!!! :) Love this on you. And that skirt is so nice. :) xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Mookie, what a lovely comment. <3 xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts