28

(English below)

Minulla oli eilen syntymäpäivä, jota juhlistin kutsumalla ystäviä ja läheisiä meille kakkukahveille. Muutama vuosi sitten olisin varmaan pitänyt vähän railakkaammat juhlat, mutta vanhuus ei tule yksin. ;) Oli oikeastaan todella mukavaa ihan vaan istuskella ja jutella kavereiden kanssa kahvikupposen ja synttärikakun äärellä. Siinä vaiheessa kun täysi-ikäisyyttä on takana 10 vuotta, se baariskene alkaa olla aika nähty juttu!

Vaikka juhlin syntymäpäivääni rennoissa merkeissä, kiva asu piti tietenkin olla. Valitsin synttärimekokseni tämän Junarosen mustavalkoisen, pitsisomisteisen ihanuuden.


Mekko / dress - Junarose (Evans), EUR 46/48 / UK 18/20
Kaulakoru / necklace - Joululahja aviomieheltä / gift from my husbandPahoittelen äärimmäisen tyylikkäitä raitasukkia. Varpaita palelsi, enkä todellakaan aikonut kärvistellä omia synttärijuhliani epämukavasti sukkahousut jalassa!

No niin, mutta se mekko. Ketään ei varmaan suuresti yllätä se, että tykästyin tähän. Bodycon-malli, check. Pitsiä, check. Vyötäröä korostava, check. Olin itseasiassa sovittanut tätä Stockmannilla aiemmin syksyllä, mutta se oli silloin mielestäni vähän turhan kallis. Ennen joulua bongasin sen kuitenkin Evansilla alennuksessa 25 euron hintaan ja tartuin tilaisuuteen. 

Olen oikein tyytyväinen hankintaani. Mekko on monikäyttöinen ja mukava päällä. Ainoa miinus on se, että toivoisin sen olevan hieman pidempi. Mutta nämä nyt ovat jälleen kerran näitä pitkien ihmisten ongelmia. :)

Mukavaa loppuviikkoa!

In English: Yesterday was my birthday, and I celebrated by inviting friends and family over for cake and coffee. I don't really feel the need to go out and party anymore - does that make me officially old? ;)

Even though it was a very informal get-together, I naturally wanted to wear something nice. This Junarose dress was on sale at Evans right before Christmas, and since I had already tried it on at another store and loved it, I just had to pick it up. It basically has everything I like in a dress. Bodycon style, check. Lace detail, check. Accentuates the waist, check.

I'm very happy with this purchase and I know I will wear it a lot. Although, as per usual, I do wish it was just a little bit longer. :) #tallgirlproblems!

P.s. Please excuse the socks - my feet were freezing!

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts