IsaDora Color Correcting Concealer Review

(English below)

Ostan aika harvoin "kallista" kosmetiikkaa (suom. jotain muuta kuin Lumenen, Maybellinen ja L'orealin tuotteita), joten nyt kun kerrankin ostin hieman arvokkaamman meikkituotteen, ajattelin kirjoittaa siitä pienen arvion blogiin.

Kyseessä on IsaDoran Color Correcting Concealer -paletti, joka sisältää kaksi perinteistä peiteväriä, yhden erityisesti tummien silmänalusten piilottamiseen tarkoitetun värin, sekä yhden korostusvärin.Ostin tuotteen Sokokselta, jossa sen hinta oli 21,90 €. Monen mielestä se ei ehkä ole kallis, mutta minun mittaapuullani se tuntui melko paljolta, koska ostan tosiaan yleensä niin edullista kosmetiikkaa. Odotukset olivat siis tämän suhteen korkealla.
Mitä mieltä sitten olen tästä? Vastasiko se odotuksia?

Kyllä ja ei.

Tässä muutamia ajatuksiani tuotteesta tiivistetysti:

- Tummille silmänalusille targetoitu, hieman kellertävä sävy toimii oikein mainiosti. Neutraloi tummuutta, mutta jättää luonnollisen lopputuloksen.

- Kaksi peitevoidetta (vaaleampi ja tummempi) ovat ihan hyviä ihon pienten virheiden/näppylöiden peittämiseen, MUTTA:

- kuivalle iholle peitevoiteet levittyvät hieman huonosti, ja ne jäävät paikoittain kuiviin kohtiin ärsyttävästi "kiinni". Tämä oli minun kohdallani aika iso pettymys. Hyvin kosteutetulle iholle tarpeeksi kevyellä kädellä levitettynä voin niitä kuitenkin käyttää.

- Korostusväri on melko shimmerinen. Ihan kiva esim. kulmaluulla, mutta ainakin minun mielestäni päiväkäyttöön vähän turhan kimaltava.

- Hyvä sivellin on kaiken A jaO. Ostin tämän kanssa samaan aikaan Cailapin peitevoidesiveltimen, joka oli ihan p*ska. Kun kokeilin levittää tuotetta sillä, säikähdin aluksi, että koko paletti on huono. Siitä ei kuitenkaan onneksi ollut kyse, koska paremmalla siveltimellä lopputuloskin oli heti paljon kauniimpi.


Oliko tuote siis hintansa väärti? Sanoisin, että oli, koska tummien silmänalusten peittämiseen tarkoitettu sävy on niin hyvä, että jo pelkästään siitä olisi voinut maksaa sen 21,90 €. Suosittelisin tätä kuitenkin pääasiassa normaalille tai rasvoittuvalle iholle, en niinkään itseni kaltaisille kuivaihoisille.


Onko IsaDora Color Correcting Concealer teille tuttu tuote?


In English: I rarely buy high-end make-up, so when I purchased this IsaDora Color Correcting Concealer palette, I decided to do a little review on it. It's a palette with four products: two concealers, one highlighter and and shade that is specifically designed for dark circles.

(Not everyone probably considers IsaDora to be high-end, but at 21,90 €, this product was more expensive than the stuff I usually buy.)

So, is it any good?

Yes and no. 

Here are a few of my thoughts in a nutshell:

- The concealer for dark circles is excellent. It covers any darkness effectively, but the end result still looks natural.

- The two other concealers (a darker one and a lighter one) are OK for covering up blemishes and other small imperfections, BUT:

- they are not the best on dry skin. They stick to dry patches and look a bit cakey. This was very disappointing for me.  However, if my skin is thoroughly moisturized and I apply just a little bit of product, I can work with these. 

- The highlighter is pretty, but very shimmery. In my opinion, it works best in an evening look; it's a bit too sparkly for daytime use.

- A good concealer brush makes all the difference. 

So, was it worth the money? I would say yes, because the concealer meant for dark circles is so good. I could have paid 21,90 € just for that one product. I would recommend it for those with normal or oily complexions, but not necessarily for those who suffer from very dry skin like myself.

Have you tried the IsaDora Color Correcting Concealer palette?

Comments

  1. Ei ole tuttu tuote, itsekin käytän yleensä L'Orealia ja heiltä onkin käytössä Perfect Match (vai oliko True Match?) peitevoide ja meikki voide sitä True Matchia. Toimii hyvin, mutta tuollainen eri mallinen, ei voidemainen peiteväri kuulostaa kyllä hyvältä, mutta mietin mahtaako olla liian tumma oikeasti lakananvalkoiselle iholle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on niin kalpea iho, että joidenkin meikkivoiteiden vaalein sävykin on liian tumma. :D Ja sävyjen puolesta tämä toimii mulle. Näyttävät paletissa tummemmilta, kuin kasvoilla. Mutta kuivaihoiselle suosittelisin tosiaan ehkä mieluummin vähän nestemäisempää koostumusta. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts