In the H&M dressing room (main range)

(English below)

Nyt olisi sitten taas vuorossa sovittelukuvia! Tällä kertaa käväisin Hennesillä ja päätin jättää plussapuolen kokonaan väliin. Tällaisia vaihtoehtoja perusmallisto tarjosi 46/48 -kokoiselle.Paita / top - XL
Paita /  shirt - 44 (UK 16)
Hame / skirt - L
Neuletakki / cardigan - L
Toppi / top - L

Pitsitoppi / lace top - LPusero / blouse - 44 (UK 16)Muutamia huomioita ja ajatuksia:

- XL -kokoa ei ollut tarjolla juuri ollenkaan, mikä voi toki johtua siitä, että Hennesillä on myös erillinen plussamallisto.

- Mahduin pääasiassa melko hyvin L-kokoon, mutta monet yläosista olivat vähän turhan lyhyitä. Lyhyys tulee osittain siitä, että vaate on tarkoitettu pienemmälle ihmiselle, ja isompi rintavarustus ja/tai maha "nostaa" sitä ylemmäs. Tämä kannattaa siis ottaa huomioon, jos tilaa perusmalliston vaatteita netistä; vaikka vaate olisikin muuten väljä, se saattaa olla plussakokoisella hieman lyhyempi.

- Vaihtelua oli paljon; mahduin ruutupaidassa ja vihreässä puserossa kokoon 44, mutta samaa kokoa olevaa trendikästä samettitoppia en saanut menemään edes olkapäiden yli. Kannattaa siis sovittaa!

- Suurimmat yllättäjät olivat ruutupaita ja punainen hame. En olisi uskonut mahtuvani yhteenkään perusmalliston alaosaan, ja hinkkien kohdalta kiinni menevien paitapuseroiden löytäminen on aina yhtä haasteellista.

Shoppailetteko paljon Hennesillä? Perus- vai plussamalliston puolella? 


In English: Another try-on post, since you guys seem to really like these! This time I went to H&M, but decided to only try on things from the main range. Since H&M also has a separate plus size range, I didn't really expect to find a lot of things that would suit me. However, I was quite surpised with the results!

Some observations:

- Although I could fit into a lot the size L tops, many of them were too short. These items were not designed for someone my size, so they sit a bit higher on me because my boobs and belly take up more room. If you don't mind short tops, you'll be fine with most the stretchier items.

- The sizing was all over the place, as usual. I could fit into a UK 16 in the plaid shirt and the green blouse, but when I tried on a velvet top in the same size I couldn't even get it to go past my shoulders. So I would recommend going to the store and trying things on as opposed to shopping online.

- The biggest surprises were the plaid shirt and the red skirt. I did not think any bottoms from the main range would fit me, and I have trouble finding button-up shirts even from plus size brands. So, once again, it just goes to show that you never know what might fit!

Have you bought anything from the H&M main range?

Comments

 1. Itse käytän ja tilaan Henkkamaukan yläosia koossa XL ihan normipuolelta. Ne vaan istuvat jostain syystä paremmin kuin pluspuolen koko XL. Jostain syystä myöskin nettikaupasta löydän joistakin malleista koon XL, kun sitä en liikkeestä löydä. Koko XL vaihtelee ketjuliikkeissä todella paljon ja esim. Lindexin ja Kappahlin koko XL ei itselle välttämättä mene. Plusnaisten kannattaa siis vilkuilla myös sinne normipuolella :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole tilannut Hennesin nettikaupasta vuosiin, mutta muistelen myös, että siellä sitä XL-kokoa on paremmin saatavilla, ja myös sellaisia malleja löytyy, joita ei myydä liikkeissä. Ja joo, ehdottomasti samaa mieltä siitä, että ainakin 46-50 kokoisen kannattaa aina tsekata myös normipuoli! Sen haluan tällä postaussarjallakin osoittaa. :)

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
 2. Ostitko mitään noista? Neuletakki ja kaks ylintä paitaa näyttää ihanilta sun päällä :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts