Club L Lace Print Midi Dress

(English below)


Heti alkuun pahoitteluni taustavalinnasta; toivottavasti kukaan ei saa migreeniä noiden verhojen ja mekon printin yhdistelmästä!
Mekko / dress - Club L (ASOS), EUR 48 / UK 20
Kengät / shoes - Vagabond, EUR 42
Jos on lukenut tätä blogia jonkin aikaa, meikäläisen pitsi-innostus on varmaan tullut selväksi. Rakastan kaikkea, missä on pitsiä; luonnollisesti myös pitsikuvioita. Olin silmäillyt tätä mekkoa jo useamman kerran netissä, mutta en koskaan tullut ostaneeksi sitä. Tänä syksynä se oli alessa alle 12 euron hintaan, joten kun tilasin Asokselta muita juttuja, tämäkin livahti ostoskoriin.

Tykkään mekon printistä todella paljon ja sain siitä jo kehujakin. Mutta hienoinen pettymys tämä siitä huolimatta oli. Ensinnäkin se on pienempi, kuin muut omistamani Club L -merkin mekot (myös kokoa 20). Ei onneksi liian pieni, mutta epäjohdonmukaisuus kokoluokittelussa ärsyttää aina. Toiseksi - missä universumissa tuo pituus on "midi"? Pikemminkin sarjassamme "peittää juuri ja juuri perseen". 

No, käyttökelvoton se ei onneksi ole, ja sukkahousujen kanssahan minä sitä käytän, joten pituuskin menettelee. Mustan skater-hameen alla tämän toimi myös oikein mainiosti! Ikävä kyllä unohdin ottaa siitä kokonaisuudesta kuvan. 

Mukavaa keskiviikkoa!

In English: If you have been reading my blog before, you will know that I LOVE lace. Including lace print.  I had been eyeing this Club L dress for a while, so when I noticed it was on sale for less than 12 € I decided to add it to my latest ASOS order.

I love the print, but there are a couple of things about this dress that kind of annoy me. First of all, it's smaller than my other Club L dresses. It's not TOO small, but inconsistency in sizing always pisses me off. Second of all, how on earth is that supposed to be a "midi" length? More like "barely covers my ass" length. Sigh. Well, I wear it with tights anyway, so I guess it's not that bad. 

Also, the dress was super inexpensive, the print really IS lovely and I've already received compliments on it. So I think I'll survive. ;)

Comments

 1. Onpa kaunis ja vielä edullinenkin! <3
  Minuakin ärsyttää epäjohdonmukaisuus vaatteissa. Se ei oikein ole mistään kokoisin, että on vain standardimitta eikä mitään varoitusta siitä minkä mittainen vaate oikeasti on. Toisekseen ei tuo minustakaan ole midi- vaan minimitta :D Minkähän kokoisella ihmisellä tuo oikein olisi midi? Maksimissaan 150cm pitkällä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, ei ole kyllä midiä nähnytkään tuo mitta... :D

   Delete
 2. Oh I find club L incosistent too. I usually order size 18UK and its totally hit and miss. Also all of mine are super short too!! Maybe I have to order a maxi to get a midi length. ( I am 5'7')HA. Lace is soooooo pretty. Have you seen the roses dress on ASOS from Paper dolls?? Its a wonderful (if tight dress...) http://www.asos.com/au/Paper-Dolls-Tall/Paper-Dolls-Tall-Plunge-Front-Floral-Print-Lace-Pencil-Dress

  ReplyDelete
 3. And of course I forgot to click notify me... BOO

  ReplyDelete
  Replies
  1. It's a shame about Club L sizing, otherwise I love their dresses. The ASOS dress sounds great, I'll check that out when I'm on my home computer (I'm currently abroad on my honeymoon and the wifi is not very good here) :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts