Beauty favorites (October-November)

(English below)


En saanut viime kuussa aikaan kunnollista suosikkipostausta, joten tässä muutamia syksyn kauneussuosikkejani.Tarvitsin ripsienpidennyksille sopivan silmämeikinpoistoaineen ja päätin kokeilla Garnierin Micellar Cleansing Wateria. I'm in love! Poistaa kaiken meikin tehokkaasti, jättää raikkaan tunteen iholle, eikä kirvele silmiä. Vedenkestävän meikin poistamiseen tämä ei todennäköisesti sovellu kovin hyvin, mutta muuten suosittelen ehdottomasti.

 EDIT 20.1.2016: Suosittelin tuota Garnierin Micellar -vettä, mutta enpä suosittele enää. Sisältää ilmeisesti mahdollisesti vaarallista säilöntäainetta. Lue lisää täältä. Oma purkki meni roskiin. Harmi, sen verran paljon tuosta tykkäsin kyllä. :/Ostin Victoria's Secretin Victoria Body Mistin laivalta lokakuun lopussa, ja se on ollut minulla ahkerassa käytössä viimeisen kuukauden ajan. Useimmat VS:n tuoksut ovat minun makuuni liian vaniljaisia ja "karkkimaisen" makeita, mutta tämä toimii. Tuoksu on mielestäni enemmän hedelmäinen ja kukkainen, kuin varsinaisesti makea. Olen todella huono kuvailemaan tuoksuja, joten virallisen kuvauksen voi käydä lukemassa täältä VS:n sivuilta. Kolmas syksyn suosikkini on ollut marjainen, tumma huulimeikki, jonka olen toteuttanut kahdella Lumenen tuotteella. Pohjustuksena toimii hyvin Lasting Lip Stain sävyssä Lupaus, ja sen päälle olen laittanut Wild Rose Lipstick -huulipunaa sävyssä Lupiineja (joka on muuten kerännyt kehuja koko syksyn). Huulipuna toimii mainiosti myös yksin, mutta Lip Stainin päälle levitettynä se kestää huulilla kauemmin.

Siinä muutama menneen syksyn kauneussuosikki! Oliko joku näistä tuotteista teille entuudestaan tuttu?


In English: I didn't do a proper favorites post last month, so here are a few beauty things I've been enjoying lately.

I needed a new make-up remover after I got eyelash extensions, and decided to try the Garnier Micellar Cleansing Water. I'm in love! It removes all make-up (that isn't waterproof, of course) effectively, leaves my skin feeling fresh and doesn't irritate my sensitive eyes.  
 EDIT 20.1.2016: I would no longer recommend the Garnier Micellar Water, since it may contain a potentially cancer-causing substance. Read more here

When it comes to fragrance, I've been enjoying the Victoria's Secret Victoria Body Mist. It's not as overpoweringly sweet as some of their other scents. It's more fruity and floral. I'm really bad at describing fragrances, so you can check out the official description on the VS site here

Another thing I've been loving this fall is the berry lips trend. To achieve this look, I've used two products by Lumene: the Lingonberry Lasting Lip Stain in "Promise" as a base and the Wild Rose Lipstick in "Lupines" on top of that. I've used the lipstick by itself as well and I've received a lot of compliments on the shade. However, I find that it lasts longer on the lips when I put the Lip Stain underneath.

So, those are my beauty faves at the moment! Have you used any of these products before? And what are your current favorites?

Comments

 1. Just toi VS tuoksu on munkin mieleeni. Mulle tulee kuukausittain Livbox ja sieltä tuöee niin paljon tuotteita ettei kaikkia edes kerki'ä käyttää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä kiva! Vähän houkuttaisi itseäkin joku sellainen boksi... :)

   Delete
 2. Ei sovellu vedenkestävälle meikille. Sen toivossa itsekin tuon joskus ostin ja petyin. Joku sitä vielä hehkutti, että toimii. Paskat. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, epäilinkin että ei toimi! L'orealin silmämeikinpoistoaine on hyvä vedenkestävälle. Sitä käytän yleensä, mutta nyt piti tosiaan hommata joku ripsenpidennyksille sopiva (öljytön) vaihtoehto. Pidennysten kanssa ei saa vedenkestävää meikkiä käyttää muutenkaan.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts