Two ways to style one dress

(English below)

Ostin taannoin Forever21:lta erittäin edullisia bodycon-mekkoja. Vartalonmyötäiset mekot sopivat ennen kaikkea juhliin, mutta halusin näyttää, että eri tavoin stailaamalla niistä voi saada hyvinkin monikäyttöisiä vaatteita.

(Huomatkaa muuten ero näiden kuvien ja sovituspostauksen välillä; muotoilevien alusvaatteiden kanssa mahamakkarat erottuvat huomattavasti vähemmän. Hihkaiskaa, jos haluatte muotoilevista alusvaatteista erillisen postauksen jossain vaiheessa!)

Mekko/dress - Forever21+ (2X)
Neuletakki/cardigan - Sokos/b.young (L) 
Sukkahousut/tights - KappAhl
Vyö/belt - UFF
Rannekoru/bracelet - lahja/gift
Kengät/shoes - Vagabond (EUR 41)
Mustan, väljän neuletakin ja vyön kanssa mekko sopisi töihin (olettaen, että kyseessä ei ole mikään superkonservatiivinen työpaikka) tai vaikka treffeille. Pidän mustan ja turkoosin yhdistelmästä todella paljon. Kylmän pinkki huulipuna sopii turkoosin kanssa mielestäni paremmin, kuin punainen.Mekko (toppina) / skirt (worn as a top) - Forever21+ (2X)
Hame/skirt - ASOS Curve
Kaulakoru/necklace - KappAhl
Sukkahousut/tights - KappAhl
Rannekoru/bracelet - lahja/gift
Kengät/shoes - Vagabond (EUR 41)
Tällä kertaa muistin ottaa kuvan myös mekon takaosasta! Tämä on yksi suosikkitavoistani käyttää bodycon-mekkoja. Hameen alla niistä makkaroistakaan ei tarvitse niin kauheasti välittää. ;) Tämä tyyli sopisi hyvin vaikka lounaalle ystävien kanssa tai viikonloppuiselle shoppailureissulle.

Kumpi tyyli uppoaa paremmin?


In English: I recently bought some bodycon dresses from Forever21 (see this post). Although bodycon dresses are obviously perfect for parties, I wanted to show two different ways to style them for everyday use as well. The first look could be worn to work (if your workplace is not terrible conservative) or on a date, and the second look is ideal for lunch with friends or going shopping at the weekend.

Which style do you prefer?

Comments

 1. Mustan mekon kanssa ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se on kyllä kiva yhdistelmä minunkin mielestäni. :)

   Delete
 2. Molemmin on aivan älyttömän ihana! Pidän tosta musta/turkoosi yhdistelmästä muutenkin:D tee vain postaus niistä muotoilevista alusvaatteista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Täytyypä ruveta suunnittelemaan sellaista postausta. :)

   Delete
 3. Ylempi on minusta parempi ja käyttäisin töissäkin ja olenkin käyttänyt samantyylistä, mutta vähän jykevämpää kangasta olevaa mekkoa töissä :) Turkoosi(/petrooli) ja musta on ihana väriyhdistelmä, ja täälläkin päässä vannotaan muotoilevien alusvaatteiden nimeen. Se kuka keksi, että mummoalkkareista voi olla hyötyäkin, oli nero.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä muotoilevat mummoalkkarit voittaa puristavat pitsipöksyt ihan kuus-nolla. :D Kiitos kommentista! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts