In the KappAhl dressing room

KappAhlilla oli tänä viikonloppuna klubipäivät, joten päätin käydä katsomassa löytyisikö lähimmästä liikkeestäni jotain, mihin voisin hyödyntää 25% alennuksen. Ostin loppujen lopuksi vain yhden tuotteen, mutta kokeilin paljon kaikenlaista. Päätin napsia kuvat niistäkin vaatteista, jotka jäivät ostamatta, siltä varalta että joku blogini lukijoista harkitsee esim. tilaavansa niitä verkkokaupasta.


I went to KappAhl today because they had a 25% sale for their club members. I only ended up buying one thing, but I thought I might share my thoughts on all the things I tried on.
Ketään ei varmaan yllätä, että ihastuin tähän punaiseen peplum-puseroon. Pusero on normimalliston puolelta ja sovitin kokoa L. Se istui muuten hyvin, mutta valitettavasti hihat olivat epämukavan tiukat. Huoh! Pusero jäi siis hankkimatta, mutta jos teillä on vähän pienemmät allit kuin minulla, suosittelen sitä lämpimästi. Aivan ihanan näköinen päällä!

It's no surprise that I fell in love with this red peplum top. It's from the main range and I tried on a size L. The fit was perfect except for the sleeves, which were uncomfortably tight. Unfortunately, I had to pass on this beauty!Plussamalliston puolelta löytyi samantyyppinen pusero, tosin vain mustana, mikä on hieman ärsyttävää. Kokeilin kokoa XL, ja tässä hihat olivat ihan hyvät, mutta vyötäröltä pusero oli ihan liian löysä minun makuuni. Peplum-puseroiden kohdalla istuvuus on tärkeää, joten tämäkin jäi ostamatta. Täytyy kuitenkin ehkä kokeilla jossain vaiheessa L-kokoa tästä, se saattaisi toimia. Kyseessä on kuitenkin pluskoko, joten hihat eivät varmaankaan ole yhtä tiukat kuin normipuolen L-koossa.

There was a similar top in the plus size range, but it was only available in black, which I found quite annoying. This time I tried a size XL and the sleeves were fine, but it was way too big around the waist. I might go back at some point and try this in a size L.
Plussapuolelta kokeilin myös tätä pitkää, mustaa neuletta, joka oli ihanan pehmeää materiaalia. Tämä oli sellainen takaa hieman pidempi malli, ja voin kuvitella, että moni varmasti tykkäisi siitä tosi paljon. Jostain syystä minua se ei kuitenkaan sytyttänyt (ainakaan niin paljoa, että olisin ollut valmis maksamaan siitä kolmekymppiä). Kokeilin tätä koossa XL ja se oli mielestäni sopiva.

Also from the plus size range, I tried this black longline sweater with high-low hem. The material was wonderfully soft, and I think a lot of people would love this, but for me it didn't feel special enough. At least not special enough to pay 30 €.
Pahoittelut sumuisesta kuvasta, mutta ehkä tästä saa jotain selvää. Kokeilin myös huvikseni tätä plussamalliston nahkahametta, koska se oli alennuksessa. Aivan ensiksi täytyy sanoa, että onpa hienoa että KappAhlin plussamallistossa on jotain tällaista - muutama vuosi sitten ei todellakaan olisi ollut. Tämä oli ihan kiva, mutta jos aiotte ostaa sen, ottakaa hyvät ihmiset reilusti suurempi koko, kuin yleensä! Minä olen KappAhlin alaosissa mallista riippuen joko kokoa 46 tai 48, mutta tätä hametta kokeilin koossa 52 ja se istui täydellisesti. Mitoitus on siis hyvin paljon normaalia pienempi, eikä materiaali jousta piiruakaan. Tämä on harmillista, koska jos olisin tilannut tämän verkkokaupasta, olisin ottanut koon 48 ja pettynyt pahasti. Liikkeestäkin tämä jäi ostamatta, koska en kokenut mitään erityistä tarvetta sille, alehinnasta huolimatta.


Apologies for the blurry pic. I also tried on this leather skirt from the plus size range. I was pleasantly surprised to see something so fashion forward in the KappAhl plus size range - well done, guys! However, the sizing in this is completely off. Normally I'm a UK size 18/20 in KappAhl bottoms, but in this I tried a size 24 and it fit perfectly. So, if someone is planning on ordering this one online, SIZE UP. Seriously. 


Lopuksi vielä se vaate, jonka päädyin ostamaan, eli tämä ihanan pehmeä, harmaa, pitsisomisteinen pusero. Tämä on normimalliston kokoa L ja sopii täydellisesti. Pusero on lämmin ja ihanan pitkä, ja pidän kovasti noista pitsisomisteista. Lisäksi se oli jo valmiiksi alennuksessa, joten klubialennuksen jälkeen hintaa jäi muistaakseni noin 18 €. Ei paha! Tästä tulee myöhemmin parempia kuvia asupostauksessa.

Sellaista tarjontaa siis KappAhlissa. Meneekö jokin näistä sovittamistani vaatteista teillä harkintaan? Ja mitä tykkäsitte tästä postaustyylistä?

Finally, the garment I actually ended up buying: this lovely, soft, grey sweater with lace detailing. It's warm, it's long AND it was already on sale. I love it. This is a size L from the main range, and you will be seeing better photos of it in an OOTD post very soon.

Do you like these kinds of posts? I know I only have access to Finnish stores, but would you like to see more of these?

Comments

 1. Valitettavasti tuo hihojen tiukkuus on Kappahlin yläosissa ja varsinkin pluspuolella enemmän sääntö kuin poikkeus. Blaah :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmillista kyllä, varsinkin jos sitä esiintyy myös pluspuolella! Tuo missä oli minulle liian tiukat hihat oli normimallistoa, joten tavallaan ymmärrän, ettei siihen ollut tarkoituskaan mahtua isoja käsivarsia...mutta onhan se vähän hassua, kun vaate kuitenkin muuten istuu hyvin. :)

   Delete
 2. Heh, pari viikkoa sitten kävin Kappahlissa ja sovitin juurikin tuota punaista toppia. Peplumit eivät oikein minulle sovi, mutta ajattelin silloin, että tämä olisi ihan sinun näköisesi toppi. Oli mielessä vinkatakin siitä sinulle, mutta se sitten unohtui. Hauskaa, että olit nyt itse löytänyt sen :D Harmi, ettei ollut sopiva. Ihanan punainen se oli! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, onpa kiva kuulla, että ajattelit minua. :D Harmi tosiaan, ettei se ihan istunut. Jospa se olisi tammikuussa alessa ja jos sitä ennen ehtisi vähän treenata käsivarsia timmimpään kuntoon, haha. ;)

   Delete
 3. Oi mä kans ihastuin tohon punaiseen peplumiin mut mun ei kannata ees harkita sitä jos kerran on normipuolelta. Enkä nyt tiedä tarttenko kun kaapissa on jo tommonen mut ei pitsiversioinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä vähän mälsää, että vaikka plussapuolelta löytyi hieman samantyyppinen pusero (ei tosin malliltaan ihan yhtä kiva), siitä ei ollut muuta värivaihtoehtoa, kuin musta. Kai sitä ajatellaan, että pullerot haluavat verhoutua vain siihen "hoikentavaan" mustaan. ;)

   Delete
 4. I love the skirt with the zip, but it's a shame the sizing is so crap. It's always a self esteem killer to have to do that. Your jumper is really cute. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I know, I couldn't believe the sizing on that skirt! I wouldn't mind buying a bigger size, but it's kind of crap to market something as a size 24 if it'll actually fit only up to a size 20. I believe the biggest size available was a 26, so because of having to size up twice, a person who was ACTUALLY a size 24 wouldn't have been able to buy the skirt at all.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts