Top 5: Peplums

Peplum-helmaiset mekot ja yläosat ovat olleet enemmän tai vähemmän muodissa nyt muutaman vuoden. Minä toivon, että ne eivät koskaan menisi pois muodista. Olen aivan hulluna peplumeihin. Kroppani on mallia tiimalasimainen päärynä, eli lantioni on pikkuisen rinnanympärystäni leveämpi ja olen kapeimmillani vyötärön kohdalta. Korostan siksi mielelläni vyötäröä, ja peplum sopii siihen tarkoitukseen hyvin. Vähän pidempi peplum peittää lisäksi kivasti mahan, mikä on aina plussaa!

Peplums have been more or less in for the past few years, and I hope that they (in the words of Taylor Swift) never go out of style. I loooove peplums. My body shape is somewhere between an hourglass and a pear (An hourpear? A pearglass?), which means that my hips are just slightly wider than my bust and my waist is the narrowest part of my body. I like a curvy, feminine figure so I tend to accentuate my waist. And peplums are excellent for that.Long-sleeved - Boohoo

Low-cut - Ginatricot

Red lace - New Yorker
Black lace - Ginatricot
Dress - SeppäläPidättekö peplumeista?

Do you like to wear peplums?

Comments

 1. Aivan ihanan värinen tuo eka.

  Mun joulublogissa olis sulle haaste jos haluat tehdä: http://joulu1nen.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

  ReplyDelete
 2. Itse olen kanssa lähiaikoina löytänyt Peplum topit, ja toivon myös, ettei muoti poistu lähiaikoina, tai no poistukoon, minä aijon silti niitä pitää:D Nämä top 5 vaatepostaukset ovat olleet hirmukivoja! Tuli postauksideana mieleen sellainen, jossa voisit esitellä ne vaatteet joista et itse ehkä niin hirveästi välitä,mutta et raaski/viitsi vielä myydä/heittää pois. Pidän blogistasi kovasti ja olet lähes ainoa bloggaaja jota seuraan ketä vielä laittaa asukuvia, harmittavan moni on vähentänyt niitä.. Eli jatka vaan samaan malliin! Olen niin monta asuinspiraatiota ja piristystä omiin asuihin täältä! (olen pahoillani jos tämä nyt tuli kahteen kertaan, teksti hävisi kun kirjauduin enkä tiedä menikö se :S)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos,olipa ihana kommentti! Tästä blogista eivät tule asupostaukset loppumaan jatkossakaan, koska rakastan vaatteita ja koko blogin idea perustuu siihen, että esittelen omaa tyyliäni ja kerron mistä voi tehdä edullisia löytöjä. :) Kiitos myös postausideasta. Olen aika innokas antamaan vaatteita pois, jos niitä ei tule käytettyä, mutta katsotaan, mitä saan aikaan. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts