Beauty update

En ole vähään aikaan tehnyt kauneuspostausta, joten ajattelin esitellä muutamia tämän hetken lempparituotteitani.

I haven't done a beauty post in a while, so here are some of my current favorites.
Minulla on todella kuiva iho, joka kaipaa hyvää kosteutusta vuodenajasta riippumatta. Laiskana ihmisenä olen ihastunut Vaselinen suihkutettavaan kosteusvoiteeseen (oikealla). Tosi helppo ja nopea tuote, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Vähän tujumpaan kosteutukseen käytän Palmer's Cocoa Butter Formulaa, jota ostan aina Briteissä käydessäni (tietääkö joku muuten, saako tätä Suomesta?). Tämä on aika rasvaista, joten laitan sitä lähinnä yöksi. Rakastan saunomista, mutta ihoni ärtyy siitä helposti. Tämä helpottaa saunan jälkeistä punoitusta ja kuivumista. Tuoksu on aika voimakkaan suklainen, ehkä vähän liiankin. En erityisemmin halua tuoksua suklaapatukalta, mutta tuote on muuten niin hyvä, että tuoksukin menee. Eikä kyseessä siis missään nimessä ole mikään paha tuoksu; kuka nyt ei kaakaosta tykkäisi?

I have very dry skin, so a good moisturizer is a must. Because I'm lazy, I really like the Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer (right). It's super quick and easy to use, even if you're in a hurry. When my skin is particularly irritated (for example after I've gone to the sauna), I use Palmer's Cocoa Butter Formula. I love this product and I buy it every time I'm in the UK. It's quite heavy and greasy, so I usually just put it on in the evenings. The cocoa scent is a bit too sweet and strong for my liking, but I can live with that because my skin seems to love this product. 
Myös kasvojeni iho on kuiva, joten suosin BB- ja CC -voiteita. Maybellinen Dream Fresh BB on uusin suosikkini; sävy "light" on tarpeeksi vaalea kalpealle iholleni ja mukavan kosteuttava voide on helppo levittää kasvoille. Mitään isompia ihon virheitä tämä ei peitä, mutta koska omat kasvoni tarvitsevat lähinnä pientä tasoittelua, tämä on minulle ihan passeli arkituote. Rasvaisuuteen taipuvalle iholle en tätä välttämättä suosittelisi.

Since the skin on my face is also very dry, I prefer BB and CC creams to heavier foundations. My current fave is the Maybelline Dream Fresh BB cream in "light". It's light enough for my very pale skin, and wonderfully moisturizing. The coverage isn't very heavy, but since my skin is in good condition at the moment it's enough for me. I wouldn't necessarily recommend this if you have an oily complexion, but for dry skin it's a winner.
Olen yrittänyt olla vähän rohkeampi luomivärien suhteen, mutta en halua käyttää kokeiluihini hirveästi rahaa. Ostin nämä Monkin luomivärit kesäkuussa alesta, ja ne maksoivat yhteensä 3 euroa (toinen euron ja toinen kaksi, en muista kummin päin). Nämä ovat todella yllättäneet laadullaan; sävyt ovat kauniita ja varsinkin tuo vasemmanpuoleisen paletin tumma sininen on melko pigmenttinen. Pohjustuksen kanssa nämä kestävät helposti koko päivän.

I've tried to be more adventurous when it comes to eye makeup, but I don't want to spend a lot of money on it. These two little palettes from Monki cost 3 € in the sale (one was 2 €, the other 1 €), and I've been really happy with them. The shadows look really pretty, and especially the dark blue one (left) is quite pigmented. With an eye shadow primer, these last all day with minimal creasing. Hehkutin jo jossain aiemmassa postauksessa Batisten kuivashampoota, mutta en pitänyt original-version tuoksusta. Erittäin ystävällinen Kicksin myyjä antoi minun tuoksutella eri vaihtoehtoja, ja koska pidän kookoksen tuoksusta, ihastuin tähän tropicaliin. Se tuoksuu lomalta, hiekkarannalta ja pina coladalta.

As I've said before, I think Batiste dry shampoos are the best dry shampoos EVER. However, I did not like the Original scent at all. It smelled like a granny. But this Tropical one is amazing! It smells like a holiday; lounging on the beach with a pina colada.
Pidän mustista rajauksista, mutta en ole mikään mestari niiden tekemisessä. L'orealin Super Liner Blackbusterilla se kuitenkin onnistuu paremmin, kuin useimmilla muilla tuotteilla. Tussimaista kynää on mielestäni huomattavasti helpompi käyttää, kuin nestemäistä eyelineria. Mutta jos tykkäät ohuista, pehmeistä rajauksista, tämä ei ehkä ole se paras tuote. Tämä sopii paremmin voimakkaaseen, graafiseen rajaukseen.

I love eyeliner, but I'm not very good at using it! This L'oreal Super Liner Blackbuster makes it a bit easier. It's a marker pen, and I find it a lot easier to use than liquid eyeliner. However, if you like your eyeliner to be very thin and soft, this might not be the best product for you. This one is better for a strong, graphic look.


Mitä ovat sinun kauneussuosikkisi tällä hetkellä?

What are your beauty favorites at the moment?

Comments

 1. Tuo Lorealin rajauskynä vaikuttaa mielenkiintoiselle, sitä täytyy ehdottomasti kokeille. Ne nestemäiset eye linerit ei ole mun juttu. Kiitos vinkistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen tuota kyllä lämpimästi kaikille, joiden käsi ei ole tarpeeksi vakaa nestemäisen rajausvärin käyttöön! Tuossa on myös se hyvä puoli, että ei tarvitse hirveästi painaa saadakseen aikaan tasaista, tummaa jälkeä (kuten joidenkin tussimaisten rajausvärien kanssa täytyy tehdä). :)

   Delete
 2. Batiste on kyllä niin huippua!! :D Oon käyttänyt pari vuotta sitä vaaleille tarkotettua ja sillä saa kyllä kivasti freesattua hiukset ja hiusvärin, haha :D

  Oon kans tosi kuiva-ihoinen ja työterkkari antoi reseptin apobasen kilon purkkiin, ei ainakaan lopu heti kesken.. on ollut aika hyvä ja tuoksuton,et suosittelen kyllä sitä - ainaki pirkkalan apteekissa oli sellasia pieniä testereitä jaossa,et kannattaa kysyä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Ja joo, Batiste on kyllä niin parasta...ei tulisi enää mieleenkään ostaa mitään muuta kuivashampoota. :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts