"Festival" look

(English below)

Heti alkuun pettymys niille, jotka odottivat otsikon perusteella rokkilookkia. Meikäläisen ainoa festari tänä kesänä oli nimittäin Tampereen yliopiston Metodifestivaali. Kuten Facebookissa vitsailin, normaalisti festareilla vedetään pää täyteen; näillä festareilla vedettiin pää täyteen tietoa. ;) Ehehe. No mutta asiaan, eli päivän asuun!Jakku/blazer - Seppälä
Yläosa/top - Ginatricot (HYVIN vanha /VERY old)
Farkut/jeans - KappAhl
Korvikset/earrings - Bijou Brigitte
Tuo toppi on supervanha. I'm talking 6-7 vuotta. Jjep. Mutta se on jotenkin niin söpö! Yleensä en pidä korkeakauluksisista paidoista, mutta noiden söpöjen pienten hihojen kanssa se jotenkin toimii. Ja hullu printtikin toimii. En tiedä miksi, mutta se vaan toimii!

Tuleeko muuten kenellekään muulle äärimmäisen virallinen ja aikuinen olo, kun on tuollainen nimilappu rintapielessä? Heh. 

Muistakaahan muuten seurata meikäläistä Instagramissa (@poorprettycurvy, linkki sivupalkissa)! Siellä on jonkin verran asukuvia, jotka eivät ole päätyneet blogiin. Ja saatoin myös muuttaa mieleni sen "ei uimapukukuvia nettiin" säännön suhteen löydettyäni parit kivat häämatkabikinit. Joulukuussa nimittäin etelän lämpö kutsuu, ihanaa! 

Mukavaa loppuviikkoa. :)

In English: I apologize for the misleading title - there's no rock'n'roll in my life. The only festival I attended was a research methods festival at the university. See how I'm all about the glamour? ;)

Anyway, this was my outfit today. The top is very, very old. Like, 6 or 7 years. But I love the retro print and the cute little sleeves. Even the high neckline works, although I usually dislike them. 

By the way, remember to follow me (@poorprettycurvy) on Instragram! There are a few outfit pics there that I haven't published on the blog. Aaaand I might have broken my "no bathing suit photos on the Internet" rule, because a) I'm feeling really body positive right now and b) I have bought some awesome bikinis for our honeymoon. So head to Instragram if you want to check those out. 

Have a great rest of the week!

Comments

Popular Posts