Kate Strappy Cross Front Dress

Hain tänään postista paketin, jossa oli mekko. (Oikeastaan kolme mekkoa, mutta keskitytään nyt tähän yhteen.) Mekko oli päällä ihanan tuntuinen, supermukava ja -pehmeä. Se oli kaunis ja upean värinen. Ainoa "ongelma" oli, että mekko oli ohutta kangasta ja hyvin vartalonmyötäinen. Se paljasti kropan kaikki kurvit ja muhkurat. Olin hieman allapäin ja ajattelin, että käytän tätä mekkoa sitten vain kotona. Sitten jostain syvältä sisimmästäni nousi ääni, joka sanoi: "Mitä väliä niillä muhkuroilla oikeasti on? Elämä on lyhyt. Pukeudu siihen perhanan mekkoon."

I got a dress in the mail today. (Actually I got three dresses, but let's just focus on this first one.) When I first put it on, I loved it. It was super comfortable and pretty. The color was wonderful. There was just one problem. It showed all my lumps and bumps. I was disappointed and decided to only wear it at home. But then something happened. Something in me wanted to rebel. Who the hell cares about the lumps and bumps? Life is so short. Wear the goddamn dress.

Mekko/dress - Boohoo.com
Sukkahousut/tights - KappAhl
Kengät/shoes - CitymarketKaikki eivät tästä mekosta tykkää. Monen mielestä se ei imartele vartaloani. Sellaista se elämä on. Pääasia on kuitenkin, että minä tykkään siitä. Minulla on siinä hyvä olo. 

Jos saisin euron joka kerta, kun kuulen jonkun naisen sanovan "minä en voi tuollaista käyttää, koska...", olisin rikas. Mutta fakta on, että jokainen meistä voi pukeutua juuri niin kuin haluaa. Ihan oikeasti. Jos vaate mahtuu päälle ja sinulla on se ylläsi hyvä fiilis, go for it!

Eikö olisi kiva istua vanhana kiikkustuolissa ja muistella kaikkia niitä ihania nuoruuden asuja, sen sijaan että on pukeutunut koko elämänsä varoen näyttämästä muiden mielestä pahalta?

Olen melko varma, että itse tulen katselemaan mummona näitäkin kuvia hymyillen. :)

Not everyone is going to love this dress. Some people will think it looks unflattering on my body. That's just how things are. But the most important thing is that I like this dress. It makes me feel good to wear it. 

I constantly hear women say things like "I can't wear this or that because..." But the fact is, you can wear anything you want. Really. If it fits you and you feel good wearing it, go for it! 

I know that when I'm an old lady I'm going to look at these photos and smile, remembering what a good time I had wearing my pretty dress. I'm probably not even going to notice the lumps and bumps.

Comments

 1. Onpa kaunis mekko! Ihana väri ja hauska tuo pääntien leikkaus naruineen :) Joten go for it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tykkään itsekin tosi paljon tuosta pääntiestä. :) <3

   Delete
 2. Tykkään ihan hirmuisesti nuista etupuolen naruista! Oon haaveillut tuommoisista rintsikoista mutta niitä harvemmin näkyy mun koossa ja budjetissa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ne on ihanat! :) Oikeastaan niiden takia päädyin tämän ostamaankin, tosin ei se hurja 8 euron hintakaan haitannut. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts