Back to basics

(English below)

Joskus yksinkertainen on parasta. Löysin tämän H&M:n mekon muutama viikko sitten alennusmyynnistä seitsemän euron hintaan. Se on hyvin pitkälti "perusvaate": musta, trikoomateriaalia ja ilman kuvioita. Mutta siinä vain on sitä jotain!

(Pahoittelen huonoja kuvia; sadesäällä sisällä otetuista kuvista on vaikea saada tarkkoja. Pitäisi myös varmaan hankkia se kolmijalka...olohuoneen pöytä ei oikein ole kameralle optimoitu koroke, joten olen näissä kuvissa näköjään taas jalaton.)


Mekko/dress - H&M
Kaulakoru/necklace - H&M


Jostain syystä olen ihan hulluna tähän halpaan, yksinkertaiseen ja "tylsään" mekkoon. Minulla on se ylläni vaan niin hyvä fiilis. Pidän varsinkin tuosta takaosasta - ja ainoa syy, miksi puin tänään ulos lähtiessäni villatakin mekon päälle, oli lämpötila. Käsivarsiläskit eivät minua enää häiritse. Ja jos joku muu kokee ne ongelmaksi, niin...onneksi olkoon, sinulla ei taida olla oikeita ongelmia. ;)


Omistatteko te paljon tällaisia perusmekkoja?

Hyvää viikonloppua!


In English: Sometimes I love simple clothes. This H&M dress is one of those pieces - there's nothing surprising about it. However, it was on sale for only 7 €, so I decided to try it on. And I loved it. There's just something about it! I feel really good wearing it. And I especially like the way it looks from the back. The only reason I added a cardigan when I went outside today was the weather. I don't care about my fat arms anymore - they just don't bother me. If someone else is bothered by them, well...congratulations, apparently you don't have any real worries in your life. :)

Do you own a lot of "basic dresses" like this?

Have a great weekend!

P.S. Sorry for the bad pics. I need to get a tripod. And some better lighting. 

Comments

 1. Tuommoiset perusmekot ovat kivoja! Jostain syystä mulla on aina ollut ongelma ostaa niitä :D Johtuen varmaan vähän pienestä budjetista. Tuntuu pahalta ostaa yksivärinen mekko, kun tarjolla on jotain pastellivärisiä kissakuvioituja tai muita ihania. Mutta järjellä ajateltuna, se kaikki mihin tuollaista yksiväristä voi yhdistää ja mihin kaikkeen se sopii ja huh! Haaveilen kyllä sellaisesta. Mutta tarvitsen aina sen kellohelman joka yltää polviin, ja ne on tietysti aina kovin kalliita :( Pitääkin olla niin nirso.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei se nirsous välttämättä paha asia ole. :) Itselle on kertynyt ehkä vähän turhankin paljon mekkoja. :D Mutta tällaiset yksiväriset perusmekot ovat kyllä tosiaan helppoja yhdistellä, kyllä niitä käytettyä tulee. :)

   Delete
 2. Haha! Täytyy sanoa, etten edes huomannut mitään käsiläskejä katsoa ennen kuin tekstissä mainitsit. Ja sitä paitsi, mulla on pahemmat käsiläskit, joten hyvältä näytät! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, no olipa hyvä että tajusin kirjoittamalla kiinnittää huomion niihin kuitenkin! ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts