Jeans & t-shirt

(English below)


Nyt olisi vaihtelun vuoksi vuorossa taas ihan tavallinen arkiasu. Kuvat ovat vähän kökköjä, koska otin ne itse ja valaistus oli huono, mutta menkööt. Kevättä ja valoisia iltoja odotellessa!
T-paita/t-shirt - Junarose (Stockmann)
Farkut/jeans - KappAhl
Kengät/shoes - Din Sko
Tämä paita on kolmas ja viimeinen Junarose-ostokseni Stockan alesta. Kuvissa tämäkään ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta paidan väri on pinkkiin vivahtava korallinpunainen ja koristeet ovat kullanvärisiä niittejä. "T-paita" on ehkä vähän huono sana kuvaamaan tätä, koska paita ei ole perustrikoota vaan jotakin vähän juhlavampaa ja ohuempaa materiaalia. Sovitin paitaa kiireessä ja taisin vahingossa ottaa vähän turhan suuren koon, mutta pillifarkkujen kanssa tuollainen "oversized" tyyli on ihan kiva.
Ostin nuo KappAhlin farkut joululomalla ja pidän niistä todella paljon. Ostan yleensä liian isoja farkkuja, jotka alkavat käytössä heti lököttää, mutta nämä istuvat aika hyvin. Vihaan farkkujen ostamista, koska se on niin vaikeaa. Kohta pitää kuitenkin taas uskaltautua ostoksille; minulla kun ei ole tällä hetkellä yhtään paria ehjiä, mustia housuja.

Mistä te tykkäätte ostaa farkkuja?


In English: Just a basic jeans and t-shirt outfit today. Although I'm not sure if I can call this top a t-shirt since it's not really made of t-shirt material. A fancy t-shirt maybe? The pictures don't really do justice to this one, but I love the colour (a pinkish coral shade) and the gold studs. It's a size too big for me but I kind of like the oversized look with skinny jeans. 

Speaking of jeans, I love this particular pair. Buying jeans is a nightmare for me because of my big hips and thighs, but this pair fits me quite well. Where do you like to buy your jeans?

Comments

 1. Magee, nuorekas arkiasu! :-) Kiva nähdä farkut sun päällä. Sopii hyvin! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Käytän itseasiassa hyvin usein arkena farkkuja, mutta arkiasuja tulee harvoin kuvattua tänne blogiin.

   Delete
 2. Kiva kokonaisuus, farkut näyttävät todella hyviltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oli kyllä kiva löytää kerrankin farkut, jotka istuvat hyvin. :)

   Delete
 3. I've never been a jeans girl, but if I buy some I tend to go to New Look as they have some really good and affordable ones. You look lovely and I love an oversized t-shirt with jeans too. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks for the tip, I'll have to check out the jeans selection at New Look! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts