New dress + Halloween outfit

(English below)

Minulla on näköjään taas menossa sininen kausi. Jostain syystä varsinkin tummat sinisen sävyt viehättävät tällä hetkellä todella paljon. Kenties sen takia en voinut vastustaa tätä ihanuutta, jonka bongasin H&M:n alerekistä 12 € -hintalapulla varustettuna.
Mekko/dress - H&M
Kengät/shoes - Seppälä
Tummansininen pitsimekko on H&M:n plussamalliston pienintä kokoa (L), joten epäilin sen olevan liian pieni minulle (yleensä olen ostanut kyseisestä mallistosta XL-kokoa). Se oli kuitenkin niin kaunis ja niin hyvässä alennuksessa, että pakkohan sitä oli kokeilla. Loppuukohan tämä pitsi-innostus koskaan? Ei siltä näytä.

Olin eilen Halloween-bileissä, ja sininen teema jatkui myös tämän vuoden naamiaisasussa.
Mekko, bolero ja kaulakoru / dress, bolero and necklace - Seppälä
Vyö / belt - UFF
Saappaat / boots - Aleksi 13


Ei hirveän mielikuvituksellista, mutta pääsinpähän käyttämään tuota sinistä peplum-mekkoa pitkästä aikaa. Ja tuo käsirautakaulakoruhan sopi vallan mainiosti teemaan!

Oliko muilla ihmisillä Halloween-bileitä eilen? Vai kenties vasta tänään?

Ihanaa viikonloppua!


In English: I'm really into blue dresses at the moment, which is why I could not resist this cute H&M+ dress (especially since it was on sale). I will probably never get sick of lace dresses! This dress is a size L, which was the only size left in the store. It looked a bit small but I'm glad I tried it on since it fits perfectly!

I wore another blue dress last night to a Halloween party. True, my costume was not the most imaginative choice, but at least I got to wear my handcuff necklace!

Did you go to any Halloween parties this year?


Comments

 1. Ei vitsi miten magee halloween-asu :) Tommoisia niiden justiin pitää olla, kasattu (lähestulkoon) normaaliarjessa käytetyistä jutuista (sulla ei viissiin normikäytössä kuitenkaan oo toi pamppu ;)) eikä niin, että joka vuosi maksetaan itsensä kipeäksi mitä ihmeellisimmistä ja omituisimmista asuista, jotka jää sitten kaappiin pyörimään turhaan. You go girl!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Viimeiset kolme vuotta olen kieltäytynyt maksamasta itseäni kipeäksi jostain onnettomasta riekaleesta, jota käytän vain kerran. ;) Pienillä asusteilla saa oikeasti jo paljon aikaan. Hattu ja pamppu ovat vuodelta 2009 ja kaikki muu on omasta vaatekaapista. Kierrätys kunniaan!

   Delete
 2. Vitsit kun upeana olet ollut juhlimassa! Ihan mielettömän hyvin sopii sinulle kyllä kumpikin mekko. Näytät todella kauniilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihana kommentti, kiitos! Tykkään kyllä kovasti molemmista mekoista. :)

   Delete
 3. Hieno halloween-asu. Tuo on kyllä jännä, että pitsiin ei vain helpolla kyllästy! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! :) Ja jep, kummasti se vaatekaappi pikkuhiljaa täyttyy pitsitopeista ja mekoista, eikä minkäänlaista kyllästymistä ole havaittavissa.. :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts