Date Night Outfit

(English below)

Kävin eilen mieheni kanssa ulkona syömässä ja elokuvissa (katsoimme Mielensäpahoittajan, suosittelen lämpimästi). Illan asussa ei ollut muuta uutta kuin viime postauksessa esittelemäni laukku, mutta koska asukuvat ovat viime aikoina olleet vähissä, päätin kuitenkin napata nopeat kuvat ennen lähtöä.
Hame/skirt - H&M+
Toppi/top - Lindex
Bolero - Seppälä
Laukku/clutch - Seppälä
Saappaat/boots - Aleksi 13
Itsetunto on mielenkiintoinen juttu. En ole kiireiden takia ehtinyt liikkua yhtä paljon kuin kesällä, joten painoakin on tullut pari kiloa lisää. Suoraan sanottuna en tällä hetkellä tunne itseäni kovin hehkeäksi. Mutta jos vertaan siihen, millainen itsetunto minulla oli esimerkiksi lukioaikoina, se on tällä hetkellä aika terveellä mallilla. Esimerkiksi tätä keinonahkahametta en olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni 18-vuotiaana. Asuin pikkukaupungissa, jossa mikä tahansa asu, joka ei koostunut farkuista ja Vero Modan paidasta, kiinnitti huomiota. Lisäksi olisin tietenkin ollut omasta mielestäni aivan liian lihava käyttämään tällaisia vaatteita, vaikka minulla oli tuolloin varmaan täysin normaalin rajoissa oleva BMI. 

Vaikka fiilis oman kropan ja ulkonäön suhteen ei ollut paras mahdollinen, ilta oli silti todella mukava, ja viikonloppu jatkuu rennoissa merkeissä. 

Mukavaa sunnuntaita!


In English: My fiancé and I had a date night yesterday, and although I did not have anything new to wear, I decided to take outfit pics before we left. Lately, I have been feeling a bit insecure about the way I look because I have gained a bit of weight (I've been so busy that I haven't really had time to exercise). Still, my self-esteem is much healthier than it was when I was younger - a few years ago, I never would have worn a faux-leather skirt. 

In any case, I had a really great time last night. I hope you all have a lovely Sunday!

Comments

 1. Replies
  1. Kiitti, se oli kyllä kiva (ja edullinen) löytö!

   Delete
 2. Wau minä nainen ;) kyllä vaan olet kaunista seuraa ❤️Saa miehesi olla ylpeä !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Oli pakko lukea tämä kommentti miehellekin, ja kyllä hän oli samaa mieltä. ;)

   Delete
 3. Upea kokonaisuus sanon minä ja mikä kaunis hame!
  Itsetunto on kyllä erikoinen asia, joskus sitä on enemmän ja joskus vähemmän. Onneksi ikä tuo aika tavalla luottamusta myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä totta, nykyään ei jaksa stressata ulkonäöstä yhtä paljon kuin nuorempana. Ehkä siksi, kun on niin paljon muitakin stressinaiheita. ;) Kiitos kommentista!

   Delete
 4. Hyvältä näyttää ja myös väriyhdistelmä on Wau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Funky! Tykkään kyllä noista väreistä itsekin kovasti.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts