Comfort zone

(English below)

Tyypillistä meikäläisen tuuria, että sää on koko työviikon upea, mutta lauantaina on pilvistä ja vähän sateistakin! No, onneksi ehdin viikollakin nauttia auringosta; olin keskiviikkona töiden jälkeen piknikillä, ja terassilla sekä torstaina, että perjantaina. Asukuvia en (taaskaan) ehtinyt viikolla ottaa, mutta pääasiassa lämpimät päivät kuluivat maksimekoissa. Tänään tekikin sitten mieli vaihteeksi jotain erilaista.
Toppi/top - KappAhl
Hame/skirt - Lindex
Kengät/shoes - Gabor
Korut/jewellery - Seppälä
Laukku/bag - Ted Baker (Stockmann)
Sininen toppi on uusi, ostin sen eilen KappAhlista. Olin jo pidempään silmäillyt kyseistä toppia, mutta koska se näytti henkarissa hyvin kapoiselta (toppi on perusmalliston kokoa 44/46), en ajatellut mahtuvani siihen. No, klubikorttialennuksen jälkeen tälle jäi hintaa vain 7,50 €, joten pakkohan sitä oli kokeilla. Ja hyvinhän se mahtui.
Olen ehkä vähän tylsä, mutta viihdyn kaikkein parhaiten tällaisessa perinteisen naisellisessa tyylissä; kivassa hameessa ja kurveja korostavassa topissa. Viime lauantain "boheemi" asukokonaisuus oli minulle jo aika villi, ja vaikka ihailen toisilla naisilla rock-henkisiä ja androgyynejä tyylejä, en koe niitä omikseni - vaikka kaikkea täytyy toki kokeilla. Ainakin tuo käsirautakoru tuo tähän kokonaisuuteen vähän rockia. ;)

Onko muilla jotain tiettyjä vaatteita/yhdistelmiä, jotka koette erityisen kotoisiksi?

In English: It's been very hot all week, and I've been spending most of my time in maxi dresses. Today the weather has been a bit cooler, so I wanted to wear something else for a change. The navy top (KappAhl, 7,50 €) is new, and I think it looks pretty nice with the black lace skirt. The top looked really tiny in the shop, so I didn't think it would fit - I'm glad I decided to try it on.

I have to say that I definitely feel most comfortable in outfits such as this. Although I admire more androgynous styles on other people, I'm a girly girl at heart and love nothing more than a cute top and lace skirt!

Comments

  1. Kaunis kokonaisuus, näyttää todella nätiltä! Ja mikä ihanuus tuo laukku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, tykkäsin itsekin kovasti tuosta kokonaisuudesta. :) Ja tuo laukku on kyllä ihan lempparini. <3

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts