Midsummer + new hair colour

(English below)

Vietin juhannuksen tänä vuonna Turun saaristossa, ja vaikka sää oli loppujen lopuksi yllättävän aurinkoinen, kylmä tuuli ja flunssa sanelivat pukukoodin. Onneksi mökillä ei muutenkaan tarvitse olla kovin muodikas.
Takki/jacket - Seppälä
Huppari/hoodie - Citymarket (Miesten osasto / Men's department)
Toppi/lace top - Zizzi
Farkut/jeans - KappAhl
Huivi/scarf - Ginatricot
Kengät/shoes -  Gabor / Aleksi 13
Ostin Citymarketista lämpimän hupparin juuri ennen lähtöä, ja se oli kyllä hyvä ostos! Naisten puolella ei ollut myynnissä yhtä ainoaa hupullista yläosaa, joten ostin sitten miesten hupparin. Oli kuitenkin pakko laittaa alle tuo pitsitoppi, että minut "tunnistaisi vielä tytöksi", kuten asian miehelleni ilmaisin. :D
Ostin muuten nuo mustat Gaborin "tarralenkkarit" noin vuosi sitten, ja ne ovat mukavimmat kengät, jotka olen koskaan omistanut. Rumat, mutta erittäin hyvät. Käytän niitä aina, kun tiedossa on paljon kävelyä ja/tai epätasaisessa maastossa liikkumista.
Juhannus sujui erittäin rennoissa ja mukavisssa merkeissä, ja hyvä niin, sillä alkuviikko on ollut yhtä kiirettä ja stressiä. Ehdin kuitenkin värjätä eilen hiukseni, ja palasin pitkästä aikaa hieman tummempaan sävyyn. Punainen väri puskee tuolta kyllä jo nyt aika tehokkaasti vielä läpi  (ja parin pesun jälkeen varmasti vielä enemmän), mutta eipä se mitään haittaa. Mukavaa vaihtelua joka tapauksessa!

Toivottavasti muillakin oli rentouttava juhannus. :)

In English: Last Friday we celebrated midsummer and spent some time in the archipelago. The weather was sunny but there was a cold wind so dressing warm was important. I wanted to buy a warm, hooded jacket, but could not find one in the women's department - so I headed to the men's department. Still, I like to keep things girly so I wore a cute lace top underneath. ;)

I was sick of my fading hair colour so I decided to dye my hair a bit darker. However, I quite like the fact that you can still see a bit of red in my hair, so it doesn't feel too dark. What do you think?

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts