The lady in red

Hyvää vappua! Ei se sää nyt niin kamala ollutkaan, ainakaan täällä Tampereen seudulla. (Toki tätä kirjoittaessani ulkona alkoi juuri räntäsade.) Eilisilta meni silti suurimmaksi osaksi sisätiloissa, mutta mitä parhaimmassa seurassa. Vappuaaton kunniaksi pukeuduin kolmanteen taannoisen Asos-tilaukseni mekoista. Kyseessä on Club L -merkkinen punainen mekko, eli kerrankin tilasin jotain värikästä! Merkkinä Club L oli minulle uusi tuttavuus, suosittelen muitakin tsekkaamaan. Kivoja mekkoja näyttäisi löytyvän sekä plus- että normaalikokoisille.


Mekko/dress - Asos (Club L)
Leggings - Seppälä
Korkkarit/shoes - Seppälä
Kaulakoru/necklace - Ginatricot
Hiuspanta/hair band - Seppälä

Täytyy myöntää, että minulla on vielä hieman ristiriitaisia tunteita tätä mekkoa kohtaan. Hinta ei ainakaan ollut paha, vain 22,47 €. Väri on upea ja tykkään tuosta etuosasta todella paljon. Noin pitkissä hihoissa on hieman totuttelemista, mutta ainakin allit pysyvät piilossa, heh. Toisaalta tämä on taas näitä malleja, joita käyttäessä iskee pelko, että näytänköhän ihan siltä, kuin olisin raskaana. En ole hoikka tyttö ja ymmärrän kyllä, etten voi taikoa isoa mahaani pois vaatteilla... mutta on se silti aika kamalaa, jos joku vieras kysyy, milloin on laskettu aika! (Kerran on kysytty, enkä ole sen jälkeen enää pystynyt käyttämään takkia, joka minulla oli silloin päällä). Noh, ainakaan eilisessä seurueessa kukaan ei moista erehdystä tehnyt. ;)

Olen muuten parista muusta blogista lukenut, että Club L:n vaatteet olisivat mitoitukseltaan pienehköjä, mutta tilasin tämän normaalissa koossani ja se istuu ylläni oikein hyvin. Ilmeisesti kyseisen merkin sisällä on siis jonkin verran vaihtelua kokojen suhteen, ja tietysti materiaali ja malli vaikuttavat paljon.

Mitäs mieltä olette, väri ainakin toimii ihan kivasti? :)

In English: No work today since it's May Day! A few friends and I had a little get-together last night, and I wore my new Club L dress from Asos (22,47 €). I've read in a couple of blogs that Club L dresses tend to be on the small side, but I bought my usual size and it fits me perfectly. So, apparently, there's some variation depending on the cut and material of the dress. 

I absolutely love the color of the dress, it's so vibrant! However, I'm not sure if this is the most flattering dress for my body shape... I'm always afraid that dresses like this make me look pregnant. I mean, I know I have a big belly, but I don't want people asking me when my due date is (especially since I'm definitely NOT pregnant)! But maybe I'm just paranoid, and I do like the dress very much. What do you think?

Comments

 1. Katoin noita kuvia jo fbstä, et toi mekko on sävyltään ja malliltaan sulle täydellisesti sopiva! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, kiva kuulla. :) Ehkä olen taas vähän turhan vainoharhainen ongelma-alueideni suhteen. :D

   Delete
 2. Höpsis,tuo mekkohan laskeutuu siulla tosi nätisti tuosta vatsan päältä,ja on oikein vartalolle sopiva :) ja väri on todella nätti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kehuista! :) Voi olla, että olin vähän turhan itsekriittinen tällä kertaa. :)

   Delete
 3. Mekkohan on todella kaunis ja istuu todella hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, olen kyllä näiden kommenttien jälkeen huomattavasti itsevarmempi tuon mekon suhteen. :)

   Delete
 4. Ihana mekko! Ihana väri ja ei kyllä tulisi mieleenkään kysellä, oletko raskaana! Upea daami!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitos L! Hyvä tietää, että ainakaan näissä kuvissa mielikuvitusraskausmaha ei näy. ;) Toki valitsin blogiin kaikkein edustavimmat kuvat... :D

   Delete
 5. Etumus on aivan mielettömän kaunis tuossa mekossa ja se todellakin istuu sulle tosi hyvin! Tuo mekko vain imartelee vartaloa, ei tuo mitään ns. valeraskausmahoja esiin, elä edes pienessä mielessä ajattele moista <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Tämä kyllä piristi päivääni. :) Ehkä tätä mekkoa uskaltaa käyttää useammankin kerran, sen verran kivaa palautetta olen nyt saanut. Ja ehkä joku päivä pääsen myös yli tästä mahakompleksista. :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts