Blue lace for 5 €

(English below)

Kävin viime viikonloppuna "ruokaostoksilla" Citymarketissa, ja kyseinen kauppa yllätti taas positiivisesti - tosin ihan muilla tuotteilla, kuin elintarvikkeilla. Ostoskoriin päätyi loppujen lopuksi 2 toppia, 1 hame, valokynä ja purkki rahkaa. :D

Pitsitoppi/ lace top - Citymarket
Hame/skirt - Seppälä
Vyö/belt - Forever21 (tuli mekon mukana / came with a dress)
Bolero - Seppälä
Kengät/shoes - Skopunkten
Rannekoru/bracelet - Seppälä
Sukkahousut/tights - Seppälä

Yksi löydöistäni oli tuo tummansininen pitsitoppi, joka oli alennettu naurettavan halpaan viiden euron hintaan. Ok, se on vähän turhan lyhyt meikäläisen varrelle, mutta korkeavyötäröisten hameiden kanssa se toimii mainiosti. Hieman epäkäytännöllistä, kyllä, mutta toistan: hintaa oli 5 €!

Mitäs tykkäätte kokonaisuudesta?

In English: I went to Citymarket last weekend to do some "grocery shopping". I also bought two tops, a skirt and a highlighter. Oops? Anyway, this blue lace top was so ridiculously cheap that I just could not resist: only 5 €! It's a tad short for me, yes, but it still works well with high-waisted skirts. These photos were taken on Sunday, when I wore my new top with a monochrome skirt and a white bolero. What do you think?

Comments

 1. Miks mä en ikinä löydä noin kivoja juttuja Cittarista? :D

  Löydän aina vaan ihan ihme sälää aleista, niinku lankoja tai kynsilakkoja, yleensä vaatteista on mun zäkällä jäljellä enää ne xs tai s- koot :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun täytyy käydä Nokian Cittarissa. :D No joo, harvoin kyllä itsekään olen noin paljon vaatteita löytänyt kyseisestä kaupasta, nyt taisi olla poikkeuksellisen hyvä säkä. :)

   Delete
 2. Kaunis kokonaisuus, en edes arvannut, että Cittarissa on tuommoisia kivouksia. Ihastuin tuohon hameeseen ihan totaalisesti (minä ja raidat, koskahan sekin loppuisi :D ). Marketit yllättävät aina joskus, minut viimeksi Prisma housujen kanssa, enpä tiennyt saavani kivat farkut ihan tuosta lähimarketista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tuo toppi on kyllä ihan yllättävän tyylikäs Cittarin mittapuulla, mielestäni tuo voisi ulkonäön perusteella ihan hyvin olla esim. Lindexistä tai Sokokselta. Löysin myös yhden tosi kivan mustan peplumin. Välillä löytyy näitä positiivisia ylläreitä, kun jaksaa penkoa, ja onhan se vähän tuuristakin kiinni. :) Ja heh, jotenkin ajattelinkin, että tuo hame olisi kyllä ihan sun tyylinen. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts