Sunny day

(English below)

Hyvää naistenpäivää! Minut herätettiin tänään noin kello 8:30 herkkuaamiaisen ääreen, minkä jälkeen suuntasin kaupungille shoppailemaan ja kahvittelemaan parin kaverin kanssa. Koska sää oli aamupäivällä kaunis ja aurinkoinen, asukuvatkin uskalsi ottaa ulkona. Ihanaa, kun on niin keväistä!





Pitsitoppi / Lace top - Ginatricot
Hame / Skirt - Asos Curve
Kengät / Shoes - Skopunkten
Rannekoru / Bracelet - Lahja / gift
Korvakorut / Earrings - H&M



Keväinen sää innosti minua kaivamaan tuon keltaisen Ginan pitsipaidan kaapin perukoilta. On se kumma, miten paljon aurinko vaikuttaa mielialaan! Minä ainakin olen todella tyytyväinen, jos kesä tulee tänä vuonna tavallista aikaisemmin. Kyllä sitä loskaa, räntää ja pimeyttä on kestetty jo ihan tarpeeksi. 

Aurinkoista viikonloppua! 

In English: Happy International Women's Day! This is what I'm wearing today. It's been a lovely, sunny day and I wanted to wear some color. It's amazing how warm the weather is right now here in Finland. Usually, we still have a full-on winter this time of the year. I'm certainly not complaining - I hope we get a long summer, too!  

Comments

  1. Kiitos samoin, hyvää Naistenpäivää myös sinulle! Eipä kuulosta hullummalta herätykseltä :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, oli ihan hauskaa herätä siihen, kun puhelimeen kilahti kuva keittiössä odottavasta aamiaispöydästä. :)

      Delete
  2. Tosi kiva asu. Mä kävin eilen shoppailemassa, tai no ei sitä oikein voi shoppailuksi kutsua. Yritin etsiä SodaStreamin uutetta jota ei enää edes saa mistään :(.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on kyllä ärsyttävää, kun ihastuu johonkin kausituotteeseen tms., eikä sitä yhtäkkiä enää saa mistään! Itse etsin tällä hetkellä turhautuneena keittiöön samanlaista vaaleanruskeaa Vallilan Kelohonka -kappaverhoa, joka meillä on olohuoneessa, mutta sitä ei löydy sitten mistään. :/ Kiitos kommentista. :)

      Delete
  3. Ihana keltainen pusero ❤️ olen etsinyt itselleni sopivaa keltaista puseroa , en ole vielä löytänyt , etsintä jatkukoon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 Ja onnea puseron etsintään! Itse löydän todella harvoin keltaisia vaatteita, jotka miellyttävät silmääni. Tämä taitaa olla ainoa keltainen vaate, jota oikeasti käytän. Se on niin pienestä kiinni; täytyy löytää se täydellinen sävy.

      Delete
  4. Replies
    1. Kiitos, Dahlia. Heti kun aurinko paistaa ja lumi sulaa, tekee mieli pukeutua iloisiin väreihin. :)

      Delete
  5. Whaat!! Onks Suomessa jo ihan kevat?? :D Ihana toi pitsipaita! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! :) Täällä näyttää kuule mittari tällä hetkellä +8 astetta! Tosin viikonlopuksi on luvattu taas miinusasteita, hmmm...toivottavasti ei tule paha takatalvi.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts