Lace print top

(English below)

Lauantai oli hieno päivä: ensin tätini ja hänen miehensä kävivät meillä kahvilla, sen jälkeen suuntasin ihanaan spa jalkahoitoon Kauneushoitola Pintaan (ei mainoslinkki, suosittelen ihan omasta tahdostani, heh), ja illan kruunasi pari kuoharilasillista ystävän seurassa.

Ylläni oli koko päivän tämä asu, joka sopi minusta vallan mainiosti niin sukulaisten kanssa kahvitteluun kuin kaverin kanssa kilistelyynkin.


Pusero/top - Evans
Farkut/jeans - KappAhl
Kaulakoru/necklace - Pieces
Korvakorut/earrings - Glitter


(Hyi, miten epäimarteleva kuva...mutta tämä on niitä vaatteita, joiden juju on sivulla, joten kuvakulmaa ei voinut välttää.)

Ihanan kevyt pitsikuvioinen yläosa ei ehkä ole malliltaan ihan sitä perinteisintä minua, mutta pidän sen naisellisuudesta, ja varsinkin nuo hihat ovat aika kivat. Tämä on nyt sieltä Evansilta, ja olen kyllä varsin tyytyväinen ostokseeni (kuten muihinkin Evansin ostoksiini, mitään ei tarvitse lähettää takaisin). Hintaa tällä oli vain 20 €, ja mukaan kuului ilokseni läpikuultavan puseron alle täydellisesti sopiva erillinen toppi. 

Nuo farkut ovat toinen alelöytö, tosin ihan tuolta kotoisasta KappAhlista. Onpa ihanaa omistaa taas mustat pillifarkut - ne sopivat kaiken kanssa! Tämä pari maksoi alennuksessa vain 25 €, ja sillä hintaa saa jo anteeksi sen, että nämä ovat pikkuisen liian löysät vyötäröltä. Onneksi vyöt on keksitty, ja housut ovat kyllä olleet erittäin ahkerassa käytössä viime aikoina. 

Onko muilla kokemuksia Evansista?

In English: This is what I wore on Saturday. My aunt and her husband visited in the afternoon, and in the evening I had a pedicure and then met up with a friend for drinks. A brilliant day, and the outfit wasn't bad either. I finally have black skinny jeans again! These are from KappAhl, and they were on sale (25 €), of course. 

I ordered the lace print cape top from Evans, and I love how pretty and feminine it is. This was only 20 €, and I especially like the way it looks from the side (if I ignore my horrible old lady elbows). I also appreciate the fact that it came with a separate top underneath. 

Comments

  1. Evanssin farkut ovat suosikkejani, tosin vain tietty malli jota olen sovittanut ja tilannut samaa mallia. Mutta kaikkineen olen ollut Evanssiin oikein tyytyväinen, vain suorista housuista ei menaan löytyä sopivaa mitoitusta ja mallia ei sitten niin millään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täytyypä joskus kokeilla Evansin farkkuja. :) Itse olen tosiaan aiemmin ostanut (paikan päältä Dublinin liikkeestä) alusvaatteita, ja nyt tilasin tämän paidan lisäksi yhden pitsimekon ja muotoilevat alushousut.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts