6.12.

(English below)

Itsenäisyyspäivä meni täällä suunnalla mukavissa ja perinteisissä merkeissä; syöden, juoden ja katsellen itsenäisyyspäivän vastaanottoa hyvässä seurassa. Päivän asussa ei kuitenkaan ollut tietoakaan sinisestä tai valkoisesta, vaan päädyin taas aika jouluiselle linjalle.Hame/skirt - H&M
Kengät/shoes - Skopunkten
Sukkahousut/tights - KappAhl
Toppi/top - Zizzi (Sokos)
Bolero - Cubus
Kaulakoru/necklace - Warehouse
Rannekoru/bracelet - KappAhl


Jostain syystä punaisen ja mustan yhdistelmä viehättää tällä hetkellä kovasti, ja vuodenajalla on varmasti enemmän kuin vähän tekemistä asian kanssa. Mutta onhan punainen mukavan juhlava väri, ja piristää kivasti muuten niin tummia talvikokonaisuuksia. 

Tiedostan, että nuo Zizzin topit on luultavasti tarkoitettu ennen kaikkea alustopeiksi, mutta tulipahan nyt rikottua sitäkin sääntöä. Eikös underwear as outerwear ollut jossain vaiheessa isokin trendi? :) 

Täytyy myöntää, etten ollut tähän kokonaisuuteen täysin tyytyväinen. Tuo toppi on sen verran vartalonmyötäinen, että olin vähän turhan tietoinen mahastani koko illan. Olen kehittänyt vatsanseudusta pahimman viholliseni; jos mahamakkarat erottuvat selkeästi yhdessäkin kuvassa, tekisi mieli rynnätä heti vaihtamaan vaatteet. No, täytyy taas yrittää vähän kehittää suhteellisuudentajua tämänkin asian suhteen. Olen pudottanut painoa puolessa vuodessa 6 kg, mikä on mielestäni ihan mukava, tasainen tahti. Ehkä se mahakin siitä jossain vaiheessa alkaa kutistua, varsinkin jos vuodenvaihteen jälkeen saan taas raahattua itseni salille!

Millaisissa merkeissä teidän itsenäisyyspäivänne sujui? Katsoitteko vastaanottoa, ja mikä puku oli suosikkinne? Itse kiinnitin huomiota moneen "aika kivaan" asuun, mutta yhtä suosikkia ei ainakaan heti tule mieleen. Täytynee käydä katsomassa lehtien kuvat ja tarkastella pukuja vielä uudemman kerran. 

In English: Yesterday was Finland's Independence Day, and I spent the night celebrating with good friends. For my outfit, I chose red and black - again.  I'm drawn to this color combination this time of the year! However, I was not very happy with the top; I felt self-conscious because it was so close-fitting. But I'm learning to accept these things...I've lost 6 kg in the past six months, and hopefully will continue to lose weight - and, more importantly, feel better and more confident. 

Comments

 1. Kaunis asu ja sinä olet kaunis! :) Toi bolero on kiva, onks se tollanen vähä kimalteleva? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olipa ihana kommentti. <3 :) Joo, siinä on sellasta pientä hopeanväristä kimalletta. Sopii ihan kivasti tähän joulunalusaikaan.

   Delete
 2. Mä käytän myös noitas pitsireunaisia toppeja juurikin samalla tavalla. Kaunis asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) Ja hyvä tietää, että en tehnyt pahaa tyylimokaa kun käytin tuollaista toppia ilman päällyspaitaa. ;)

   Delete
 3. Ihana punainen toppi! Tulee himo lähteä käymään sokoksella.... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei muuta kuin shoppaamaan, ostin tuon juuri ja hintaa oli vain 9.95 €. :) Luulisi olevan muillakin Sokoksilla, kuin Tampereella!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts