Pikkujoulut vol. 2

(English below)

Eilen olivat vuorossa työpaikan pikkujoulut, ja kerrankin sain laitettua päälleni jotain muuta kuin kokomustaa!


Toppi/top - Lindex
Hame/skirt - Lindex
Laukku/clutch - H&M
Saappaat/boots - Aleksi 13
Sukkahousut/tights - Seppälä
Bolero - Seppälä
Korvakorut/earrings - Glitter
Rannekoru/bracelet - Snö of Sweden
Kaulakoru/necklace - GinatricotOlen kyllä iloinen, että mahdun taas tuohon punaiseen toppiin! Onhan tuossa aika avara kaula-aukko, mutta mielestäni se oli tässä kokonaisuudessa ihan hyväksyttävä, koska vaatteeni olivat muuten aika peittävät. Ja kyseessä olivat kuitenkin vapaan pukukoodin pikkujoulut, ei mikään virallinen työtilanne. H&M:n glitterlaukkukin pääsi pitkästä aikaa käyttöön, ja sain siitä paljon kehuja illan aikana. Pidän tuosta laukusta todella paljon, koska siihen ihan oikeasti mahtuukin jotain, toisin kuin useimpiin iltalaukkuihini. Ainoa varjopuoli tuossa on se, että siitä tarttuu vähän glitteriä vaatteisiin, mutta nekin onneksi varisivat illan aikana pois. 

Pikkujoulut on nyt minun osaltani tältä vuodelta juhlittu, ja seuraavat isommat bileet taitavatkin olla omat synttärini tammikuussa. Joulukuussa on siis luvassa muitakin asukuvia, kuin näitä juhlalookkeja, joita on viime aikoina nähty monen mielestä varmaan enemmän kuin tarpeeksi. :)

Vietän tänään pitkästä aikaa lauantaita rauhassa kotosalla, ja nautin siitä suuresti. Koti on siisti, kynttilät palavat ja illemmalla olisi tarkoitus pyöräyttää vielä piparkakkutaikina huomista varten. Ihanaa, että marraskuu on viimein ohi, ja voi aloittaa joulufiilistelyn ihan virallisesti. Luntakin on satanut koko päivän. 

Rentouttavaa viikonloppua!

In English: This was my outfit for the office Christmas party, which was last night. I'm so happy the red Lindex top fits me again, I love the color! Many people complimented me on my sparkly H&M clutch, which I think was pretty much perfect for the occasion.

 I'm really starting to get excited for Christmas now, especially since it's been snowing all day. Hope you all have a very relaxing weekend!

Comments

 1. Kaunis asukokonaisuus. Sopii kyllä pikkujouluihin aivan loistavasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oli kyllä kieltämättä hyvä pikkujoulufiilis tuossa asussa. :)

   Delete
 2. Tosi onnistunut ja kaunis "lookki" :) -Jaana:Unelma-

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts