Black, gold and blue

(English below)

Kerrankin ehdin ja jaksan kirjoittaa keskellä viikkoa! Ehkä paras keino jaksaa pimeyttä on vain olla välittämättä siitä, ja tehdä sinnikkäästi niitä asioita, joita haluaa. Vasta vähän aikaa sitten yliopistosta valmistuneena pysähdyn välillä vieläkin ihmettelemään sitä, että iltaisin ja viikonloppuisin on ihan oikeasti vapaa-aikaa; työpäivän jälkeen ei tarvitse tarttua tenttikirjaan, eikä murehtia tekemättömiä kouluhommia. Pientä arjen luksusta sekin! Mutta kummasti se vapaa-aika menee hurjan paljon nopeammin kuin työaika, enkä koskaan ehdi tehdä iltaisin kaikkea, mitä olen suunnitellut.

Tänään kuitenkin ehdin päivittää tänne blogiin kuvat viime lauantain asusta. Tämä oli tosiaan ylläni tulevan appiukkoni 50-vuotissynttäreillä.Mekko/dress - New Look Inspire
Laukku/clutch - Sokos
Sukkahousut/tights - Seppälä
Kengät/shoes - Gabor
Korut/jewellery - Seppälä


Mitään maailmaa mullistavaahan tässä ei ole, tuo New Lookin mekko on nähty blogissa jo kerran aiemmin. Mutta ainakin se näkyy näissä kuvissa hieman eri kuvakulmasta ja erilaisessa valaistuksessa. Asusteiksi valitsin sinistä ja kultaa. Tuo sininen satiinilaukku kiinnitti huomioni Sokoksen asusteosastolla, ja oli suorastaan pakko ostaa se noiden Seppälän korvisten kaveriksi. Hintakaan ei ollut paha, vain 12,95 €. Joku muukin oli tehnyt saman löydön, sillä bongasin eräällä toisella juhlavieraalla täsmälleen saman laukun harmaassa värissä, heh. Alunperin tarkoituksenani oli laittaa tukkaan Expressions -halpiskoriliikkeestä ostettu sininen hiuskukka, mutta se tuntui vähän liialta isojen korvisten ja kaulakorun kanssa. No, onneksi tuo ei maksanut kuin vähän alle 3 euroa, ja eiköhän sitä tule vielä joskus käytettyä. 


Gaborin sandaalit alkavat olla jo aika kuluneet, mutta nämä ovat niitä harvoja korkkareita, joilla oikeasti jaksan seistä ja kävellä koko päivän. Mukavat, maltillisella korolla varustetut mustat juhlakengät ovat hankintalistalla...


Lopuksi vielä lähikuva laukusta. On se kyllä kiva, vaikka puhelimeni ei meinannut mahtua sinne! Nykyaikaiset kännykät ovat ihan liian suuria. :)

In English: Saturday's outfit. Nothing particularly exciting here, you've already seen the New Look Inspire dress. However, I did like the blue and gold accessories. The earrings and my new clutch (12,95 €, Sokos) looked pretty nice together. Originally, I had planned on putting a blue flower in my hair, but it felt a bit too much with all the other accessories. Oh well, maybe next time!

Comments

 1. On se kyllä kaunis kokonaisuus. Siniset sopivt niin kauniisti yhteen keskenään <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Olen taas innostunut uudestaan sinisestä, välillä se ei inspiroinut yhtään...

   Delete
 2. Näytät kyllä tosi hyvältä tässä asussa! :) Tuo mekko sopii sulle kuin nenä päähän.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Tuo oli tosi kiva kuulla, varsinkin kun minulla oli itseasiassa ulkonäön suhteen vähän epävarma olo tuona päivänä. :)

   Delete
 3. Ihanan värinen laukku ja mekko sopii sinulle todella hyvin, kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Värikkäällä laukulla saa kyllä mukavasti piristettyä näitä kokomustia asuja. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts