OOTD: Black & orange

(English below)

Syksy herättää minussa hieman ristiriitaisia tunteita. Toisaalta rakastan aurinkoisia syyspäiviä ja upeissa väreissä loistavaa luontoa - toisaalta taas masennun jatkuvasti lisääntyvästä pimeydestä, ja koen olevani sen takia koko ajan väsynyt. Katselin eilen illalla kesälomakuvia, ja kaipasin kesän lämpöä ja valoisuutta suunnattoman paljon. Onneksi talven tulossa on hyviäkin puolia; olen jouluihminen, joten odotan jo kovasti sitä aikaa vuodesta. Myös minun ja avomieheni tapaamisen vuosipäivä osuu joulukuulle, ja oma syntymäpäiväni on heti tammikuun alussa. Paljon kaikkea mukavaa on siis tiedossa, kunhan ensin selvitään tästä loka-marraskuun synkkyydestä!

Syksyinen värikkyyden ja synkkyyden vastakkainasettelu on selvästi pyörinyt mielessäni, koska se päätyi puolivahingossa myös eiliseen asuuni.


Kengät/shoes - Citymarket
Leggings - Seppälä
Hame/skirt - Asos Curve
Oranssi toppi/orange top - Forever21+
Pitsipaita/lace top - Ginatricot
Korvakorut/earrings - H&M
Rannekoru/bracelet - H&M


Olen viime aikoina pukeutunut todella usein mustaan. En tiedä johtuuko se osittain vuodenajasta, vai pelkästään siitä, että olen ollut hyvin tyytymätön vartaloni ja ulkonäköni suhteen. En oikein tiedä, mistä tämä tyytymättömyys johtuu - vaaka nimittäin näyttää 4 kg vähemmän kuin se näytti alkukesästä. Todennäköisesti ongelman taustalla on tuttu kaksikko, väsymys ja kiire. Harmittaa, että en nykyään jaksa laittautua arkena yhtä paljon, kuin ennen. Täysipäiväisenä opiskelijana koulupäiväni saattoi alkaa kymmeneltä tai kahdeltatoista, joten aamulla oli aikaa meikkailla ja laittaa tukkaa. Nykyään herätyskello pärähtää soimaan kuudelta, ja viimeinen ajatus mielessäni on silloin täydellisten rajausten piirtäminen. Mutta kaikkeen tottuun, ja onneksi viikonloppuisin on vielä aikaa ja energiaa panostaa hieman enemmän!


Eilen en kuitenkaan halunnut kulkea ihan kokomustissa, joten kaivoin pitkästä aikaa kaapista tuon Forever21:n oranssihtavan topin. Kirkkaanoranssi olisi mustan pitsin kanssa ollut ehkä hieman liian Halloween-henkinen ratkaisu, mutta tämän hillitymmän sävyn kanssa kokonaisuus pysyi tasapainoisena. Lisäväriä asuun toivat tuttuun tapaan asusteet. Jostain syystä oranssin ja turkoosin yhdistelmä viehättää minua tällä hetkellä kovasti. 


Asukokonaisuuteen pääsi jotain pientä uuttakin, nimittäin nuo H&M:n korvikset, jotka ostin viime viikonlopun Helsingin reissulta. Hintaa noilla oli 5,95 €. Muilta osin shoppailu jäikin sitten vähäiseksi, koska ostin noiden lisäksi ainoastaan yhden mustan perustopin ja suihkugeelin. Mutta perjantaina löytyi kuin löytyikin se uusi talvitakki! Siitä on tulossa myöhemmin luonnollisesti ihan oma postauksensa.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

In English: Although there are many things I love about autumn, I don't like the fact that it's getting darker every day. I've been wearing a lot of black lately, mostly because I've been feeling tired and haven't felt very good about the way I look...However, yesterday I wanted to add a touch of color with an orange Forever21 top and some accessories. The earrings (H&M, 5,95 €) are new, I bought them when I went to Helsinki last weekend.

Comments

  1. Kaunis ja pirteä kokonaisuus. Oranssi tuo ihanasti valoa asuun!
    Paljon jaksamista sinne kiireen keskelle! <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts