ASOS Skater skirt with metallic hem

(English below)

Kylläpä tuntuukin pimeältä tuolla ulkona! Tämä on sitä aikaa vuodesta, jota inhoan eniten; koko ajan kylmää, märkää ja synkkää. Vaikka en erityisemmin pidä talvesta, odotan silti jo pysyvää lunta, koska ainakin sitten ulkona on hieman valoisamman ja muutenkin kauniimman näköistä. Onneksi kivat vaatelöydöt piristävät hieman pimeydenkin keskellä!

ASOSin paketti tuli perjantaina, ja tänään on esittelyvuorossa ensimmäinen kahdesta hankinnastani (kolmas ostokseni olivat sukkahousut, jotka olivat yllättäen taas liian lyhyet sääriosasta....plussakokoisen JA pitkäsäärisen naisen on näköjään lähes mahdotonta löytää sopivia sukkiksia).


Olen tykännyt todella paljon ASOS Curven mustasta skater-hameesta, jonka tilasin kesällä. Sen innoittamana uskaltauduin tilaamaan samanmallisen hameen vähän erikoisemmassa väriyhdistelmässä. Paksusta, harmaasta trikoosta tehdyn hameen juju on helmassa kiiltävä kullanvärinen kaistale. Aika rohkeaa minun mittapuullani, mutta jokin siinä viehätti. Mielestäni tuo helma ei näytä yliampuvalta, kunhan muistaa pitää muun asun pelkistettynä. Ja kyllä tuo hameen malli vaan on kiva!


Tässä kuvassa tuo helma näyttää kovin keltaiselta, mutta lupaan, että se on luonnossa hienostuneemman värinen. Pahoittelen muutenkin näitä huonoja kuvia, valon puute tekee kuvaamisestakin taas hankalampaa. Mutta eiköhän tästäkin hamosesta saada vielä lähitulevaisuudessa parempia kuvia! Hintaa hameella oli muuten 13,48 €, not bad at all. (Pitsipaita Lindex.)

Hamosen lisäksi ostin yhden aivan ihanan New Look Inspiren mekon, josta kirjoittelen lisää myöhemmin. On hyvin todennäköistä, että kyseinen kolttu pääsee testiin jo ensi viikonloppuna, ja toivon mukaan silloin saan otettua asukuvatkin päivänvalon aikana.

Ovatkos muut nettishoppailleet viime aikoina?

In English: I got my ASOS order on Friday, and one of the two things I bought was this ASOS Curve skater skirt. I usually stick to black skirts, so the charcoal/gold combination was an unusual choice. I'm glad I stepped out of my comfort zone, though, because I really like this. And it was a bargain, too - only 13,48 €. I also bought the cutest New Look Inspire dress, which will get it's own post later! 

Have you done any online shopping lately?

Comments

 1. Oletko kokeillut pitää tuollaista skater-mallista hametta niin, että paita olisi laitettu sinne hameen sisäpuolelle? Sopisi sinulle varmasti ihan älyttömän hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen käyttänyt yhtä vähän vanhempaa hametta muutaman kerran niin, mutta olin silloin hieman hoikemmassa kunnossa. Se on kyllä tosi kiva tyyli, mutta tällä hetkellä tuntuu, että mulla on vähän liian iso maha siihen...siinäpä taas yksi hyvä syy yrittää pienentää sitä. ;) Kiitos kommentista!

   Delete
 2. Mä tilasin Zalandolta pari mekkoa, mutta vielä en ole saanut pakettia. Kaunis hame ja pimeys tosiaankin yllättää jo todella aikaisin. Jos ei aio olla hämärän aikaan ulkona niin parempi nousta aamulla aikaisin ja voitaa juoksevat aisat päivän valossa hyvissä ajoin ennen iltapäivää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, kohta alkaa olla se aika, kun 8-16 toimistotyötä tekevä ei ehdi nähdä päivänvaloa kuin ikkunasta. :/ Onneksi pian tulee joulu, se piristää vähän! Kiitos kommentista. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts