Double lace

(English below)

Piipahdin eilen entisen työkaverini järjestämissä illanistujaisissa (joissa oli muuten aivan älyttömän hauskaa, kiitos seurasta tytöt!). Illan asua hallitsi tällä kertaa hyvin voimakkaasti musta pitsi, sillä sitä löytyi sekä asun ylä- että alaosasta.


Paita/top - Seppälä
Hame/skirt - Lindex
Leggarit/leggings - Seppälä
Kengät/shoes - Skopunkten
Laukku/bag - Lindex
Korvikset/earrings - Seppälä
Rannekoru/bracelet - lahja/gift
Hiuskukka/flower - H&M


Tässä asussa oli kyllä kuvaajallekin hieman haastetta, koska oli aika hankalaa saada nuo pitsikuviot näkymään kokomustassa asussa. Mietin ensin, tuliko tässä nyt vähän pitsiöverit, mutta loppujen lopuksi pidin kyllä tästä kokonaisuudesta tosi paljon. Musta väri piti asun yhtenäisenä, mutta pitsi teki siitä mielenkiintoisen yksivärisyydestään huolimatta. Vähän väriä sentään lisäsin sinisten asusteiden avulla. Uusi Lindexin niittilaukku pääsi myös ensimmäistä kertaa käyttöön, ja osoittautui kyllä erinomaiseksi hankinnaksi - siihen mahtuu todella yllättävän paljon tavaraa!

Sellaista eilen, nyt tämä tyttö vetää kumisaappaat jalkaan ja lähtee pihahommiin. Mukavaa sunnuntaita!

In English: Last night's outfit. I went to a party hosted by a former co-worker, and had an absolute blast! The theme of my outfit was black lace, since both my top and skirt had lace detailing. I really liked this outfit, although it was quite difficult to photograph!

Comments

 1. todella kaunis yhdistelmä! Ei uskoisi, että ylä- ja alaosa ei ole oikeasti pari (eli saman tuotemerkin vaate). Vaikka en juurikaan itse pidä mustasta ja osaa käyttää sitä, niin tämä tosiaan toimii omaan makuun niin hyvin, että voisin jopa itselläni moisen kokonaisuuden nähdä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Pitsi tekee kieltämättä mustasta kokonaisuudesta jotenkin vähemmän raskaan. :)

   Delete
 2. Kaunis kokonaisuus! Pitsi on kyllä hasteellinen kuvata etenkin mustana , mutta nätti asu ja hyvin sai kuvista selvää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista kommentista, ja kiva kuulla, että kuvistakin sai jotain selkoa. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts