Coral top

(English below)

Tämä viikko on ollut aika hektinen niin työssä kuin vapaa-ajallakin. On sitäkin ihanampaa lähteä huomenna viettämään viikonloppua maaseudun rauhaan!

Ennen sitä kuitenkin parit asukuvat tiistailta. Minulla oli vapaapäivä, joka kului mukavasti kaupungilla asioita hoitaessa ja kaverin kanssa kahvitellessa.Toppi/ top - Vila
Hame/ skirt - H&M
Sukkahousut/ tights - KappAhl
Kengät/ shoes - Citymarket
Korvikset/ earrings - Seppälä


Vaihteeksi vähän väriä! Tuo korallinpunainen toppi on tosiaan Vilasta, ostin sen Ideaparkista muutama viikko sitten. Olin suoraan sanottuna aika yllättynyt, että kyseisestä liikkeestä löytyi jotain, joka mahtui päälleni, heh. Mutta olisihan sieltä löytynyt parikin kivaa yläosaa! Myös Mangossa oli yllättävän paljon XL-kokoisia kivoja mekkoja ja toppeja, vaikka sitäkin olen pitänyt mielessäni "laihojen kauppana". Eli huomio kaikki isot tytöt: kannattaa aina piipahtaa niissäkin liikkeissä, joissa plussamallistoja ei ole!

Tykästyin lähinnä tuon topin väriin, malliltaan se on aika erikoinen. Pidän kyllä tuosta etupuolesta, mutta takaa toppi on lyhyempi kuin edestä, mikä tuntuu hassulta. En ottanut takaosasta edes kuvia, koska en ole vielä päättänyt, tykkäänkö siitä vai en. :D Alustopin tämä vaatii joka tapauksessa, koska noiden ristikkäin menevien etukappaleiden välissä on sellainen reikä. Se ei näy topin ollessa "normaaliasennossa", mutta päätin pelata varman päälle. En todellakaan haluaisi vilautella paljasta vatsaani julkisilla paikoilla! 

Hintaahan tällä ei ollut paljoa, muistaakseni vähän alle 8 euroa. Sillä hinnalla uskaltaa ostaa jo vähän oudomman mallisenkin vaatteen. Ja kyllähän tämä toppi on mukava väriläiskä syksyyn - viimeinen tuulahdus kesää ja aurinkoa. 

In English: I wore this outfit on Tuesday, when I had a day off from work. I really like the color of the top - it's like the last little piece of summer for me. The cut is quite unusual, though - I'm not sure I like the fact that the top is longer in the front than in the back. However, as this cost only 8 €, I was able to overlook that!

Comments

 1. Kaunis pusero! Pitää käydä ajoittain muuallakin kun peruskaupoissa, tekee hyviä löytöjä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Monesti tulee kyllä käytyä niissä tutuissa ja turvallisissa luottokaupoissa, pitäisi yrittää useamminkin vähän laajentaa reviiriään.

   Delete
 2. Kaunis väri ja toi sopii hyvin hyvin vaikka bleiserin kanssa. Pieni väripilkku :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, pidän itsekin todella paljon tuosta väristä. :) Tumma, kaunis bleiseri on kyllä haavelistalla...

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts