Summer's not over yet

(English below)

Vaikka useimmilla meistä on jo alkanut työ ja tavallinen arki, kesä ei ole vielä ohi. Itse ainakin haluan ottaa kaiken ilon irti mekkokeleistä, niin kauan kuin niitä vielä riittää! Näin tein myös eilen illalla, kun suuntasin mieheni kanssa tuttavapariskunnan järjestämiin juhliin.

Mekko / dress - Indiska
Neuletakki / cardigan - Seppälä
Kengät / shoes - H&M
Sukkahousut / tights - Seppälä
Rannekoru / bracelet - lahja / gift
Clutch - LYCD London
Kaulakoru / necklace - lahja / gift


Tuo Indiskan mekkohan oli toinen valmistujaismekoistani, ja stailauskin on kieltämättä melkein samanlainen, kuin noissa vanhoissa kuvissa. Halusin kuitenkin laittaa nämä asukuvat blogiin, koska minulla oli tällä kertaa kuvaaja paikalla, joten näistä tuli vähän hienompia kuin noista itse räpsityistä. Ja täytyyhän minun nyt yrittää ottaa mahdollisimman paljon kuvia näistä kesäisen värikkäistä yhdistelmistä, koska kohta kuljen taas monta kuukautta mustissa farkuissa ja harmaassa villatakissa, huoh. :)

Aurinkoista sunnuntaita! 

In English:  A couple of pictures from last night. I was going to a summer party. Nothing new here, really - the dress is one of my graduation dresses from June. However, I think these pictures turned out rather well, so I wanted to post them anyway... I want to take lots of photos of myself in summer dresses while I still can! In a couple of months, it will just be jeans and cardigans every day. Boring!

Comments

 1. Upean värinen mekko ja toi mallikin on kaunis! Tohon vielä korkkarit niin menisi ihan juhlavammastakin mekosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Korkkareilla saa kyllä helposti asuun kuin asuun lisää tyylikkyyttä. Harmi, kun en voi tällä hetkellä kantapäävaivan takia niitä käyttää. :/

   Delete
 2. Upea ja kaunis mekko! Minä pidän itsepintaisesti helmoja kyllä talvellakin, mekkokelit ympäsi vuoden ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Dahlia. :) Eiköhän ne helmat heilu täälläkin myös talvella, nuorempana pidin aina -30 asteen pakkasellakin hametta. :D Syksyllä/talvella on vain valitettavasti aika paljon vähemmän sellaisia juhlia, joihin pääsisi oikein kunnolla pynttäytymään.

   Delete
 3. Kyllä olen samaa mieltä, että mekkosia voi ja kannattaa edelleenkin pitää. :) Kaunis asu.

  Blogissani on muuten sinulle haaste!
  http://kauniimpimaailma.blogspot.fi/2013/08/colors-of-rainbow-sateenkaarihaaste.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista ja haasteesta! Yritän toteuttaa sen mahdollisimman pian. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts