Holiday pics

(English below) 

Kotona ollaan! Takana on aivan ihana reissu. Sää oli hyvä koko matkan ajan, ja nyt on nähty taas aivan uusia puolia kauniista kotimaasta. Tässä hieman lomakuvia - otin myös parit asukuvat, mutta niitä on luvassa sitten myöhemmin tällä viikolla. (Huom! Kuvia saa klikkaamalla isommaksi.)Huomenna alkaa sitten arki ja uusi työ. Ihan mukavaa, että kesälöysäilyt ovat ohi. Tuntuu hyvällä tavalla oudolta aloittaa syksy "ei-opiskelijana" - uusi elämänvaihe alkaa. Ja toivottavasti myös jonkinlainen ryhtiliike tuon kesäsyöpöttelyn suhteen... en halua olla jouluna pukin mitoissa!

Mukavaa keskiviikkoa!

P.s. Nappablogissa on meneillään kiva kynsilakka-arvonta, käykäähän osallistumassa! Ajattelin itsekin pitää jonkun kivan arvonnan teille lukijoille ensi kuussa, kun blogini täyttää vuosia. Nyt on siis hyvä hetki liittyä lukijaksi. ;)

In English: I'm back! With pictures! I had a great, relaxing holiday, as you can see. I'll be back later this week with an OOTD post, so stay tuned. Also, tomorrow is my first day at my new job - very exciting!

Comments

 1. Sä oot ollut meidän hoodeilla! :) Oispa ollut kiva tavata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin olin! Ajattelin sua, kun käytiin tuolla Napapiirillä. :) valitettavasti oli aika pikainen visiitti. :( mutta ensi kerralla ehdottomasti, rakastuin Lappiin joten tulen varmasti uudestaan käymään siellä. :)

   Delete
 2. Ihanaa viikonloppua ja toivottavasti uusi työon alkanut mukavasti!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts