Color crush

(English below)

Supernopea asupostaus tiistai-illan iloksi! Ja kerrankin aikalailla reaaliajassa. Piipahdimme töiden jälkeen mieheni isoäidin synttärijuhlilla, ja pitihän sinne nyt vaihtaa jotain vähän parempaa päälle.Pusero/ blouse - Seppälä
Laukku/ clutch - H&M
Hame/ skirt - Seppälä
Kengät/ shoes - Vagabond
Sukkahousut/ tights - Pirkka
Rannekoru/ bracelet - lahja/ gift
Korvikset/ earrings - Seppälä
Mitään uuttahan tässä asussa ei sinänsä ole, mutta halusin julkaista hieman paremmat kuvat tuosta Seppälän mintunvihreästä puserosta (vaikka se näyttääkin näissä kuvissa vähän ryppyiseltä, ja enemmän siniseltä kuin vihreältä). Tykkään muuten todella paljon tuosta laukun, puseron ja korujen muodostamasta värikokonaisuudesta! Jotenkin nuo värit ovat niin...minua. Olen tällä hetkellä suorastaan ihastunut tuohon violetin, turkoosin ja mintun yhdistelmään. 

Eipä sen kummempia tällä kertaa! Ennen viikonloppua on tulossa vielä ainakin yksi vähän viivästynyt vastaus kosmetiikkahaasteeseen, joten pysykää kanavalla. 

In English: Tonight's outfit. We went to my boyfriend's grandmother's birthday party after work, and I threw this outfit together in a couple of minutes. I'm in love with these colors - I think the clutch complements the blouse really well. 

Comments

 1. Välillä on tosi vaikea saada kuviin oikea väri ! Lieneekö tuo mintunvihreä erityisen vaikea ? Olen muutamaan otteeseen yrittänyt kuvata vastavalmistunutta neuletta ja aina se vaan näyttää siniseltä , pöh . Nättinä olet !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuosta mintusta tulee kyllä tosi helposti siniseen taittuva! Auttaisi varmaan, jos ottaisi kuvat aina keskellä päivää ja ulkona, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista... :D

   Delete
 2. Oi kun kaunis kokonaisuus. Joskus on vaikeasti kuvattavia värejä, jotkut violetit ainakin, samoin ajoittain turkoosi tuntuu vaikealta kuvata itselle ainakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja joo, välillä on todella vaikeaa saada oikeat värit välittymään kuvista... :/

   Delete
 3. Todella nätti asu ja aivan ihastuttava tuo puserosi! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts