Skater dress with belt

(English below)

Olin eilen tosiaan viettämässä kavereiden kanssa iltaa, ja tulihan sitä lähdettyä pitkästä aikaa myös tanssimaan. Oli kyllä hauskaa! Illan asuksi pääsi kuin pääsikin uusi ASOS Curven mekkoni.Mekko on malliltaan hyvin yksinkertainen ja väriltään musta, mutta ainakin omasta mielestäni se imartelee kurvikasta vartaloa hyvin. Lisäksi mekon mukana tullut vyö on hauska yksityiskohta ja korostaa kivasti kropan kapeinta kohtaa. Kyllä se vyötärö sieltä näköjään vielä löytyy, kaiken läskin altakin! ;)


Kun tilasin koltun, sillä oli hintaa 26,51 €. Nyt hintaa on näköjään alennettu, mutta toisaalta tuote näyttäisi olevan tällä hetkellä myös varastosta loppu. Tästäkin otin koon 20, ja vaikka kyseinen koko oli ostamassani hameessa hieman löysä, tämän vaatteen kohdalla se oli kyllä ehdottomasti oikea valinta.


Muutaman viikon takaiselta Ideapark-käynniltä ostamani H&M:n clutch pääsi myös eilen ensimmäistä kertaa käyttöön. Tuo on kyllä niin söpö! Ja siihen jopa mahtuukin jotain. Tämä kaunokainen maksoi n. 10 €.


Aikoinaan Citymarketista ostetut myyränharmaat, tekonahkaiset sandaalit näyttävät tässä kuvassa jalkojen asennosta johtuen hieman kömpelöiltä, mutta lupaan, että ne ovat luonnossa nätimmät! Kenkävalinta perustui lähinnä siihen, että näillä on mukava tanssia. Jostain syystä kaikki muut kesäkenkäni olivat lisäksi joko väärän värisiä, tai sitten vähän liian arkisia ja kulahtaneita tämän asun kanssa.


Sitten vain tukka kuosiin, Hennesin korvikset korviin ja vähän Apocalipsia huulille! Mitäs tykkäätte lookista, toimiiko tällainen pelkistetty mekko ilta-asuna?

In English: I had a blast with the girls last night! And I think I also looked quite nice. This very simple, black skater dress (26,51 €) was my other purchase from ASOS, and I love it. I think it's quite flattering, and the belt is a nice detail. I also added a bright H&M clutch (10 €) for a pop of color.

Comments

 1. Vaude mikä mekko, ihan tosi hieno! Ja toimii kyllä hyvin ilta-asuna rennossa kaveri-illassa :)

  ReplyDelete
 2. Pelkistetty mekko toimii tilanteessa kuin tilanteessa :) varsinkin kun värinä on musta ;)

  ReplyDelete
 3. Varmasti todella monikäyttöinen tuo mekko. :) Ja tuo clutch on ihana ja kauniin värinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, tuo mekko kyllä taipuu asusteita vaihtamalla moneen eri tilaisuuteen. :)

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä kiva. Henkkamaukalta löytyy yllättävän usein kivoja ja edullisia clutcheja. :)

   Delete
 5. Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä yksi parhaista hankinnoistani pitkään aikaan. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts