OOTD: Seppälä meets ASOS

(English below)

Pikaiset asukuvat eiliseltä. Jostain syystä olen nyt taas useampana päivänä viihtynyt kokomustissa... ehkä tuo vaihteleva sää jotenkin vaikuttaa; ei "uskalla" pukeutua hirveän kesäisesti, koska kohta kuitenkin taas sataa.


Asoksen hame on ollut päälläni joka päivä tiistaista asti, niin paljon minä siitä pidän! Pusero on uusi, näin sen Seppälän ale-rekissä, enkä voinut olla sovittamatta. Edestähän tuo näyttää aika perinteiseltä, mutta vaatteen juju piileekin selkäpuolella...


...joka on kokonaan läpikuultavaa pitsiä! Tykkään. On tietysti sanomattakin selvää, että tämä vaatii alleen alustopin (omani on Onlysta). Ehkäpä tuota voisi kokeilla myös värillisen topin päälle? Hintaa puserolle jäi alennuksen jälkeen 12,50 €. Maksoin sen Stockan lahjakortillani, sehän käy kätevästi myös Seppälän puolella. (Sukkikset KappAhl.)Asun kruunasivat H&M:n korvikset (3,50 €), jotka sopivat mielestäni hyvin yhteen puseron niittien kanssa. En olekaan pitkään aikaan löytänyt tuollaisia isoja, näyttäviä korvakoruja!

Tämä on ollut varsin mukava viikko, olen ehtinyt tavata ystäviä ja nauttia kesästä. Eilen eräs lukiokaverini oli käymässä, ja oli aivan mahdottoman hauska ilta. En edes muista, koska olisin viimeksi nauranut yhtä paljon! Työnhakurintamalla on tietysti näin heinäkuussa aika kuollutta, mutta kyllä niitä ihan kivojakin työpaikkailmoituksia aina välillä ilmaantuu. Olen päässyt jopa pariin haastatteluun lähiaikoina, mikä on tosi kiva juttu ihan kokemuksenkin kannalta. Pitäkäähän peukkuja!

Viikonlopuksi yritän kuitenkin unohtaa kaikki tulevaisuuteen ja työnhakuun liittyvät stressit. Huomenna on nimittäin ohjelmassa vanha kunnon tyttöjen ilta, parhaalla porukalla tietysti! Saa nähdä, josko se Asoksen mekkokin pääsisi tekemään ensiesiintymisensä. ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Toivottavasti teilläkin on kivaa ohjelmaa tiedossa. 

In English: Yesterday's outfit. For the last couple of days, I've been wearing black... I think it's because of the weather; it's been pretty rainy and cloudy here.
 
I adore my new ASOS skirt, I've been wearing it all week! And I found a nice blouse (Seppälä, 12,50 €) to go with it. I love that the back is completely made out of lace. I also love the H&M earrings (3,50 €) - so sparkly, yet not too over the top!

I hope you have a nice weekend planned. I know mine will be great - girls' night out tomorrow! ;)

Comments

 1. Kiva asu ja kutne kirjoitit, niin värillinen toppi sopisi oikein hyvin pitsipaidan kaveriksi :) Ihanaa wiikonloppua. Meillä jatketaan muuttotavaroille paikkojen etsimistä uudessa kodissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset ja tsemppiä uuden kodin järjestelyyn! :)

   Delete
 2. Heips, kiitos blogini lukijaksi liittymisestä ja kiva et osallistuit kesä-arvontaani! :) Sulla on kyl kiva ja mielenkiintoinen blogi.. tykkään kovasti.

  Ompas kaunis toi paita! :) Itsekkin tässä hiljattain innostuin pitsipaidoista kun uskalsin sellaisen (elämäni ekan) ostaa :D Tosi käteviä hellepäivinä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitsipaidat ovat kyllä loistavia kesällä. :) Ja kiitos itsellesi, kun liityit seuraamaan blogiani! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts