Lukulistan paluu

(English below)

Joku ehkä huomasi jo, että tuonne sivun oikeaan laitaan on ilmestynyt taas lista muutamista blogeista, joita luen. Minulle tuli ikävä lukulistaa, ja koska olen itse löytänyt vastaavien listojen kautta monia kivoja blogeja, toivon, että omat suosikkini saavat tätä kautta lisää lukijoita. Jos oma blogisi ei listalta löydy, ei hätää; kaikki lukemani blogit eivät mahdu listalle yhtä aikaa, mutta yritän vaihdella listan sisältöä tasaisin väliajoin.

Tässä yhteydessä onkin hyvä hetki kiittää kaikkia tänä keväänä ja kesänä blogiini päätyneitä uusia lukijoita. Teitä on nyt käyttäjäraadin kautta 41, Bloglovinin kautta 12, Tumblrissa 32, Twitterissä 29 ja muutama vielä Google+:ssakin - aika  mukava määrä, varsinkin kun ottaa huomioon myös kaikki "hiljaiset" lukijat, jotka eivät kuulu itse mihinkään yllä olevista palveluista, vaan seuraavat blogiani esim. omalle Facebook-seinälleni linkitettyjen päivitysten avulla. Blogissa on vierailtu jo melkein 25 000 kertaa, wow!

Tähän aikaan viime vuonna lukijoita taisi olla alle kymmenen, joten olen näistä luvuista ihan älyttömän iloinen. Olen myös itse kommentoinut tänä vuonna enemmän muiden blogeja ja tutustunut sitä kautta aivan ihaniin ihmisiin. Vaikka kirjoitan blogia edelleen aika pitkälti omaksi ilokseni, jokainen lukija ja kommentti on tärkeä. Joten suuret kiitokset teille, te teette tästä harrastuksesta mahtavan! <3

Joitakin pieniä muutoksia blogin ulkoasuun saattaa olla tulossa. Haluaisin jonkun hienon bannerin, mutta en oikein osaa tehdä sellaisia omin avuin...katsotaan, jos saan suostuteltua jonkun taitavamman avukseni. On myös mahdollista, että kun syksymmällä aloitan työt, blogin päivitystahti saattaa hetkellisesti hidastua. Pyrin kuitenkin päivittämään joka viikko vähintään pari kertaa - varmasti useamminkin, kunhan pääsen arkirytmiin kiinni.

Tässä vielä yksi kunnon posekuva piristämään päivää. Ihanaa viikonloppua!


In English: I've added a list of some of my favorite blogs, which you can see on the right. If your blog is not on it, don't worry - I read a LOT of blogs, and I'm going to switch the blogs on the list regularly, so that everyone I follow will get to be on it. 

This blog has gained a lot of new followers this year, for which I am extremely happy and grateful. So, I would like to say to all my readers (on Friend Connect, Twitter, Tumblr, Bloglovin and Google+): you guys are the best! I've met some incredible people online, and that's what makes blogging such a great hobby.

Lots of love, have a lovely weekend! <3

Comments

Popular Posts