Little green dress

(English below)

Kävin eilen Helsingissä, ja löysin paikallisen Seppälän alesta kivan mekon/tunikan. Kyseinen vaate on sekä malliltaan että väriltään minulle epätyypillinen valinta, mutta jostain syystä pidän siitä todella paljon.


Vaikka tämä menee mainiosti myös farkkujen kanssa tunikana, pituutta on kuitenkin sen verran, että päätin käyttää vaatetta tänään mekkona. Harmillista kyllä, mekon todellinen väri ei oikein välity kuviin; se on luonnossa tumma vihreä, ei ruskea.


Pääntiehän tässä on samaa tyyliä kuin viime kuussa ostamassani turkoosissa mekossa, mutta malli on suorempi ja löysempi - vähän tuollainen säkki, mutta hyvällä tavalla? :) Hintakaan ei ollut alennuksen jälkeen paha, hieman alle kympin. (Sandaalit Vagabond, rannekoru lahja ystävältä.)

Suomen kesä teki tietysti perinteiset, ja jouduin lisäämään asuuni neuletakin ennen lähtöä. Voisiko nyt saada vielä pari hellepäivää, ennen kuin kesä on ohi?

In English: I found this dress/tunic on sale (Seppälä, 10 €), and although it's not really my usual style, I really like it. In the pictures it looks kind of brown, but the color is actually a dark green.  I  especially love the neckline. (Shoes: Vagabond, bracelet: a gift.)

Comments

 1. Onnittelut löydöstä, kiva asukokonaisuus ja rannekoru mukava väripilkku :-) Ehkä voisi paljastaa pikkuisen nilkkoja myös, eli aavistuksen lyhyemmät leggarit tai caprihousut.

  Terkkuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Caprihousut voisi kyllä ostaa, jos sää tästä vähän lämpenisi...

   Delete
 2. Kiva löytö! Sopii todella hyvin ja istuu kaikin puolin kauniisti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen kyllä itsekin erittäin tyytyväinen tähän löytöön. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts