In the garden

(English below)

Eilen illalla oli aika loistava sää, ja hyödynsimme sitä kaveriporukan kanssa käymällä ensin syömässä (terassilla) ja sen jälkeen jätskillä (toisella terassilla). 

Ennen lähtöä pyysin hovikuvaajaani nappaamaan pari asukuvaa omassa pihassa.
Vaikka asuuni ei kuulunut mitään erityisen uutta, kuvat olivat mielestäni niin kivoja, että halusin jakaa ne blogissa "vanhoista" räteistä huolimatta. En ollut myöskään aiemmin tajunnut yhdistää Irlannista ostamaani Forever21:n keinonahkahametta ja synttärijuhlia varten hankittua H&M+:n satiinipuseroa. Ehkä värimaailmaltaan hieman yllättäväkin yhdistelmä, mutta minä tykkäsin! (Sukkahousut KappAhl, kengät Gabor, rannekoru Glitter.)

Mitäs pidätte tästä yhdistelmästä? Villiintynyttä kukkapenkkiä ei tarvitse kommentoida. ;)

 Toivottavasti viikonloppu on sujunut muuallakin enimmäkseen aurinkoisissa merkeissä!

In English: The weather was amazing last night, so I wanted to take pictures in our garden. The skirt (Forever21) and the top (H&M) are both old, but I really like them together.

Comments

 1. Replies
  1. Kiitos! :) Punaisen ja violetin yhdistelmä tuntui kyllä aluksi vähän oudolta, mutta näytti sitten päällä yllättävän kivalta.

   Delete
 2. Väriyhdistelmä on kaunis ja kumpikin väri sopii sinulle todella hyvin. Vähän ehkä syksyisen tumma värikombo jo... sanon minä ja tulin mustissa tänään töihin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle on tainnut tulla kaiken sen turkoosin ja pastellivärien jälkeen yliannostus kesäisistä väreistä, pakko siirtyä välillä tummempiin sävyihin. :D

   Delete
 3. Mulla keskittyi katsominen kyllä muuhun kuin rekvisiittaan eli villiintyneeseen kukkapenkkiin :D tumma violetti värinä sopii sinulle todella hyvin ja toi hamonen on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Heh, hyvä ettei kukkapenkki pilannut kokonaisuutta. ;)

   Delete
 4. Replies
  1. Niin se kyllä on. :) Tampereen H&M:n plussapuolelta löytää välillä tosi kivoja vaatteita. Vähän ihmettelen, kun samoja ei ole tarjolla nettikaupassa...

   Delete
 5. mehukas yhdistelmä! Minä tykkään yhdistää kirkkaita värejä keskenään joko vastaväreinä tai sitten saman väripaletin erivivahteina kuten sinäkin teit :) Rohkeasti kokeilemalla voi löytää uusia mitä parhaimpia yhdistelmiä omasta vaatekaapista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heli! Tuo on kyllä totta, että kokeilemalla löytää yllättävän hyviä yhdistelmiä. En olisi uskonut näidenkään sopivan näin hyvin yhteen, ennen kuin sattumalta sovitin niitä samaan aikaan.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts