ASOS skater skirt

(English below)

Minäkin tein nyt sitten vihdoin ja viimein ensimmäisen ASOS-tilaukseni! Ja tietysti meikäläisen tuurilla juuri pari päivää ennen alennusmyynnin alkua, heh. No, tilasin vain kaksi vaatetta joista molemmat olivat aika edullisia, ja ainakin oli kokoja vielä jäljellä.

Tänään esittelen noista ostoksista ensimmäisen, eli mustan skater-hameen (onko tuolle hamemallille käytössä joku suomenkielinen ilmaus?). Lisäksi ostin mekon, joka pääsee esittelyyn myöhemmin, todennäköisesti viikonloppuna.


Tilaamani pehmeä trikoohame on hyvin perinteinen yksilö. Olen kuitenkin jo pidempään etsinyt mukavaa mustaa hametta, joka olisi malliltaan hieman kynähametta rennompi ja tyttömäisempi. Tämä täytti kriteerini hyvin, eikä hintaakaan ollut hirveästi: 21,21 €.


Jos joku suunnittelee tilaavansa noita ASOS Curve -vaatteita ja pohdiskelee, mikä koko olisi oikea, voin sanoa sen verran, että mitoitus on mielestäni aika reilu. Minun hameeni on kokoa 20, ja kuminauha venyy sen verran paljon, että siihen mahtuisi melkeinpä toinen samankokoinen nainen väliin. Toivottavasti se ei venähdä liian isoksi käytössä, nyt hame pysyy kuitenkin vielä hyvin päällä. "Normipuolen" vaatteista en tietysti uskalla sanoa mitään, onko muilla kokemuksia sen puolen mitoituksesta?Kuten moni muukin on kertonut, tilaaminen tuolta oli helppoa ja paketti tuli kotiovelle sinä päivänä, kun sen oli luvattukin saapuvan. Olen kyllä oikein tyytyväinen tähän ostokseen; hame liikkuu kivasti kävellessä, on tarpeeksi pitkä ja helposti yhdisteltävissä. (Pusero KappAhl, kengät Vagabond.)

Viikonloppuna tulossa siis mekkopostausta, stay tuned. :)

In English: I finally ordered something from ASOS! And right before the sale started - just my luck. I really like this ASOS CURVE Exclusive Skater Skirt, it's just the kind of girly skirt I've been looking for. I ordered a size 20, but I could have easily gone down one size. Oh well, at least it's loose and comfy! I also bought a dress, which you will see in a later post. 

Comments

 1. Oo, näyttääpä mukavalta! Itse en ole vielä koskaan tilannut nettikaupista mitään. Ehkäpä joku päivä? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kannattaa, se on tehty nykyään niin helpoksi. Ja pienemmällä todennäköisyydellä kävelee sama vaate kadulla vastaan. ;) Tuon Asoksen lisäksi itse olen tykännyt Forever21-kaupasta.

   Delete
 2. Kiva hame! :) Juuri tänään mietin, että tarvitsisin mustan hameen, jota olisi helppo yhdistellä. Muutama farkkuhame löytyy, mutta niihin olen tällä hetkellä vähän kyllästynyt.
  Asos Curven mitoitus on tosiaan reiluhkoa, voisin itsekin seuraavalla kerralla tilata hieman pienempää kokoa, toki vaatteestakin riippuen.

  ReplyDelete
 3. Pakko vielä sanoa, että sun sääret näyttää tosi hyviltä! :) Sun ei kannata turhaan arastella niitä (muistelisin että oot joskus maininnut että vähän ujostuttaa sääriä näyttää), koska pitkänä ihmisenä sulla on myös pitkät sääret. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuollainen musta perushame on kyllä kätevä, pelastaa monta vaatekriisiä. :) Ja kiitos, oon yrittänytkin laittaa muutaman kuvan ilman sukkiksia tänne blogiin "harjoitellakseni" julkista paljain säärin esiintymistä. :D Mua ei ehkä niinkään ahdista säärien paksuus (se pituus tosiaan auttaa siinä asiassa), vaan se kalpeus. Mulla on lisäksi tosi ohut ja vaalea iho, jossa esim. arvet ja jopa hyttysen pistot näkyvät tosi hyvin ja kauan. Sääret ovat siis aina enemmän tai vähemmän "kolhuilla", sen takia vähän arastelen niitä esitellä.

   Delete
  2. Mulla on ihan sama juttu! :) Mä käytinkin ensi kerran eilen Yves Rocherin itseruskettavaa ja sillä tuli tosi luonnollinen lopputulos. Suosittelen! :) Mä yritän olla välittämättä niistä hyttysenpistoarvista ja muista, mutta se harmittaa minuakin, kun sääret eivät luonnostaan oikein rusketu millään. Mutta onneksi on nuo itseruskettavatkin keksitty. :) Voisin varmaan jossain vaiheessa laittaa vertailukuvia blogiin ennen ja jälkeen itseruskettavan käytön. ;)

   Delete
  3. Joo, laita ihmeessä, hyvä idea! Itse olen vähän arastellut itseruskettavan käyttöä, pelkään että siitä tulee juurikin epäluonnollinen ja jotenkin oranssihtava lopputulos. :D En myöskään ole kauhean hyvä levittämään voidetta tasaisesti, joten läikikäs lopputulos pelottaa myös. Nyt olen aloittanut kuitenkin Doven asteittain ruskettavan kosteusvoiteen käytön. Saa nähdä, tuottaako sen säännöllinen käyttö sääriin tuloksia. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts