Peplum & print from Lindex

Kävin eilen äitini kanssa ostoksilla, ja mukaan tarttui pari uutta kesäpaitaa/toppia. Toinen uutuuksista pääsi käyttöön heti tänään, joten ajattelin kirjoitella siitä myös postauksen tänne blogiin.


Lindexin Generous-malliston mustavalkoinen peplum-pusero (29,95 €) ei ollut minulle tyypillinen valinta. Kuten pidempiaikaiset lukijat tietävät, ujostelen vielä printtejä aika paljon, vaikka olen yrittänyt lisätä kuviollisten vaatteiden määrää vaatekaapissani. Jos nyt täysin rehellisiä ollaan, en luultavasti tykkäisi tästä printistä missään muussa vaatteessa. Mutta tämä kyseinen pusero on niin täydellisen mallinen, että se saa tuon kuvioinninkin näyttämään silmissäni hienolta!
Mielestäni tämä vaate on melko hyvä esimerkki siitä, kuinka plussamallistojen toteutuksessa on alettu mennä parempaan suuntaan. Vaikka pusero on suunniteltu niin, että se piilottaa mahamakkarat armeliaasti, se ei kuitenkaan ole muodoton seksintappajatunika. Hienoa Lindex - olette tajunneet, että kokoa 44 oleva nainen (tai jopa isompi!) voi kuin voikin haluta korostaa vyötäröään ja poveaan, sen sijaan että verhoutuisi löysään (ja todellisuudessa suurentavaan) säkkiin!


Omasta mielestäni tuo v-aukkoinen pääntie olisi voinut olla ehkä vielä aivan hitusen syvempi, mutta ymmärrän hyvin myös sen, että kaikki isokokoiset (ja yleensä isopoviset) naiset eivät välttämättä halua liikaa huomiota tuolle alueelle. Joka tapauksessa tässä ollaan jo aika lähellä onnistunutta mallia ainakin minun vartalotyypilleni. Voi, kuinka inhoankaan niitä pieniä, pyöreitä ja kaulaa lyhentäviä kaula-aukkoja, jotka usein pilaavat muuten ihan nätin ja trendikkään plussamalliston puseron.

Toivottavasti Lindex tekee lisää näitä paitoja, mielellään myös yksivärisinä. Ajatelkaa nyt, miten nätti tämän mallinen pusero olisi vaikka punaisena tai armyvihreänä! Propsit myös siitä, että kerrankin löysin peplum-topin/paidan, joka on tarpeeksi pitkä minulle!

Mitäs te muut tykkäätte tästä? Ja mitä mieltä olette plussamuodin tilasta yleisesti? Paljon parannettavaa toki löytyy, varsinkin meillä Suomessa, mutta ehkä suunta on kuitenkin enemmän tai vähemmän nousujohteinen?

In English: Finally, a plus size top that highlights your chest and waist instead of hiding everything! I'm still not sure about the print, but otherwise I think this top from Lindex (29,95 €) is a winner. I just hope they start making this in a whole range of different colors! 


Comments

 1. Tuo on kyllä todella hyvän mallinen!

  ReplyDelete
 2. Onpas kivan mallinen! Sopii sulle todella hyvin.

  Minä muuten kuulun niihin, joille tuo kaula-aukko on aika maksimi. Työvaatteissa etenkin, mutta onneksi alustopit on keksitty :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo, en minäkään töihin laittaisi tuota isompaa kaula-aukkoa. Vapaa-ajalla tykkään käyttää avaria kaula-aukkoja, koska mielestäni ne sopivat minulle. Mutta ymmärrän hyvin, että kaikki eivät tunne oloaan mukavaksi sellaisissa yläosissa.

   Delete
 3. Tosi hyvännäköinen toppi! :) Minustakin tuo kaula-aukko on jo aika avonainen, mut mä olenkin aikamoinen siveydensipuli, kun en viitsi näyttää juuri koskaan rintavakoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja heh, vai että siveydensipuli... :D Mua taas ei yhtään haittaa, jos rintavako vähän näkyy (kohtuuden rajoissa tietysti). Jotenkin musta tuntuu, että pieni kaula-aukko tekee kaulani lyhyemmän näköiseksi, ja hartiat leveämmäksi...mutta nämä ovat varmaan taas näitä oman pään sisällä olevia ongelmia, koska muilla ne pienet kaula-aukot näyttävät kuitenkin mielestäni ihan hyvältä. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts