Lomalla viimeinkin!

Palautin graduni eilen! Kylläpä tuntuu oudolta, varsinkin kun tutkielman kirjoittaminen on ollut minulle joulusta lähtien eräänlainen "kokopäivätyö". Koko hommaan kului yhteensä noin 8 kuukautta aikaa, mistä olen melko ylpeä - monella opiskelijalla gradun kirjoittaminen venähtää helposti useamman vuoden projektiksi. Valmistuminen häämöttää horisontissa, mutta nyt saan unohtaa kaiken siihen liittyvän byrokratian hetkeksi ja viettää vähän lomaa! Maanantaina lähdemme tosiaan poikaystäväni kanssa Irlantiin viikoksi, ja aion rentoutua kunnolla ja nauttia joka hetkestä.

Ensimmäinen "lomapäiväni" ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa: kävimme ajelemassa Alastaron moottoriradalla (tai siis poikaystäväni tietysti ajoi, en minä) ja auto... noh, se hajosi. En jaksa enkä osaa selittää tarkemmin. :D Pääsimme kuitenkin onneksi molemmat kotiin yhtenä kappaleena. :) Nämä autojutut tuskin kiinnostavat ketään hirveästi, joten katsellaan mieluummin vaikka päivän asua!


Minulla ei ole ollut lähiaikoina hirveästi rahaa eikä aikaa shoppailla, joten tämäkin asu on vanhojen vaatteiden yhdistämistä uudella tavalla. Vihreä Zaran hame löytyi Italiasta joskus muinoin lukioaikoina, kangaskassin puolestaan olen saanut ystävältäni. Noiden kahden yhdistelmä tekee tästä asusta jotenkin hieman hipahtavan, mikä ei yleensä ole ollenkaan minun tyyliäni!


Yritin tehdä kokonaisuudesta hieman hienostuneemman tuolla KappAhlin kohokuvioisella paidalla, josta tykkään kyllä todella paljon! (Kaulakoru H&M, rannerengas lahja.)

Mutta voi surku näitä peilin kautta otettuja kuvia! Tuossa eteisessä on kyllä huono valaistus (hiuksissani ei ole vaaleaa juurikasvua, vaikka valon takia siltä näyttää). Jostain syystä onnistun nykyään ajoittamaan kuvien ottamisen aina niin, että hovikuvaajani ei ole paikalla. Tähän on tultava muutos!Lähikuvat onnistuivat sentään hieman paremmin. Nuo H&M:n alesta ostetut vaaleanpunaiset korvikset ovat kyllä kivat ja sopivat hyvin yhteen lasien kanssa! Olen viime aikoina käyttänyt hyvin luonnollista meikkiä, ja se tuntuu aika kivalta. Ehkä olen vihdoin tarpeeksi sinut itseni kanssa tajutakseni, että silmäni eivät ole kammottavat pienet siansilmät myöskään ilman rajauksia?

Sellaista tänään! Mites teidän viikonloppunne? Oletteko kenties liimautuneet tv-ruutuun jääkiekon mm-kisojen vuoksi? :)

In English: I finished my MA thesis yesterday, so I'm officially on vacation right now! For today's outfit I chose an old, green Zara skirt and a black textured top from KappAhl. With the jewellery and the printed bag, I think it looks quite relaxed and cool. How's your weekend so far?

P.s. Sorry again for the bad photos...for some reason, I have the worst timing with my outfit pics these days, since my boyfriend is never at home when I want to take them!

Comments

 1. Kyllä, olin liimautunut television eteen kannustamaan Leijonia :) Go Finland go!

  Ihanan kesäinen asu ja nätti on myös luonnollinen meikki! Ja voi että kun haluaisin nähdä teidän uuden kodin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jossu! :) Olen kyllä ajatellut laittaa facebookkiin ja ehkä tuonne Tumblrin puolelle muutaman kuvan kodista sitten, kun täällä on sisustettu vähän enemmän. Toisaalta ehkä tännekin voisi laittaa, mutta toisaalta haluan tavallaan pitää tämän blogin enemmän tyylipainotteisena... Saa nähdä. :)

   Parasta olisi tietysti, jos pääsisitte joskus kesällä ihan paikan päälle katsomaan tätä kämppää! :) Me ei olla nähty sataan vuoteen!

   Delete
 2. Onnea gradun valmistumisesta! Mä toivon että saisin omani palautettua talvella, tavoitteena saada se alle vuodessa valmiiksi :) Tällä hetkellä se tosin tuntuu kaukaiselta ajatukselta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Yllättävän nopeasti se loppuvaihe meni. Kuukausi sitten minustakin vielä tuntui, että valmistuukohan tämä koskaan... :D

   Delete
 3. Onnea gradusta! Ja ihanaa matkaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos. :) Nyt sit jännätään, että meneehän se läpi. ;)

   Delete
 4. Onnea gradun kirjoittamisesta! Kaunis kokonaisuus, etenkin tuo kaulakoru kiinnitti täällä huomion :)

  ReplyDelete
 5. Onnea gradun palauttamisesta, varmasti huikea fiilis! Voi kunpa olisi itselläkin opinnot tuossa pisteessä, huoh ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se kyllä hieno tunne, kun opintojen loppu häämöttää. :) Johan tässä on kuusi vuotta istuttu yliopiston penkillä! Nyt tosiaan jännätään sitten vaan arvosanaa. Ohjaajan palautteen perusteella uskon kyllä, että läpi menee, mutta ainahan se vähän jännittää. :) Tsemppiä sullekin opintoihin!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts