Kauneuslöytöjä

Viime aikoina kylpyhuoneeseeni on löytänyt tiensä pari erityisen kivaa kosmetiikkatuotetta, joista ajattelin kirjoittaa pari sanaa myös tänne. En ole mitenkään metsästänyt näitä tuotteita, vaan ne ovat päätyneet minulle oikeastaan sattumalta; yhden sain äidiltä, ja kaksi muuta ovat Citymarket-reissuilla tehtyjä heräteostoksia.


Äidiltä saamani tuote on The Body Shopin Sweet Lemon Beautifying Oil. Öljyä voi käyttää kuivalle tai kostealle iholle, tai kuiviin hiuksiin, ja se lupaa silottaa, kosteuttaa ja kirkastaa. Itse laitoin tätä hiuksiini saunan ajaksi (n. 15 min) ja ainakin tuo silotuslupaus näytti toteutuvan aika kivasti! Hiukseni takkuuntuvat todella helposti ja ovat varsinkin suihkun jälkeen yhtä isoa takkua, mutta öljyä käytettyäni näin ei käynyt. Vartalolle en ole öljyä hirveästi vielä ehtinyt testailla, mutta ainakin tukassa tuosta tykkäsin, koska se ei jättänyt jälkeensä limaista tai rasvaista tunnetta. Pidän myös tuosta tuoksusta, mikä on yllättävää - yleensä en hirveästi välitä hedelmä-, enkä varsinkaan sitrustuoksuista. Sitruunan tuoksu tuo helposti mieleen siivous- ja pesuaineiden kliinisen hajun, mutta tämä kyseinen tuote muistuttaa minua enemmän makeasta sitruunalimonadista tai -karkista.TRESemmén Split End Repair -seerumin minikoko tarttui mukaani Citymarketista hetken mielijohteesta, koska se oli alennuksessa naurettavan alhaiseen kolmen euron hintaan. Olen aina kiinnostunut takkutukkaani silottavista tuotteista, ja tämä lupaa "kesyttää karheuden" ja "korjata vaurioita säännöllisesti". Tuote väittää myös korjaavansa 80% kaksihaaraisista kolmen käyttökerran jälkeen, mikä kuulostaa hieman liioittelevalta. Tähän mennessä olen käyttänyt tuotetta kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla hiusteni latvoista on tullut pehmeän tuntuiset ja helposti kammattavat. Se riittää minulle varsin hyvin!


Kolmas uusi kosmetiikkatuotteeni on ripsiväri. Vaikka olen ollut erittäin tyytyväinen Lumenen Natural Code -sarjan Eye Dramatizer Lash-Extending Mascaraani päiväkäytössä, varsinkin iltameikkini alkoi kaivata jotain hieman tuuheuttavampaa. Ratkaisu löytyi tälläkin kertaa Lumenelta: Truly Bold and Curly Mascara. Tuosta kihartavasta vaikutuksesta en osaa sanoa, koska taivutan aina ripseni ennen ripsiväriä. Mutta tuuheuttavaan tulokseen olen hyvin tyytyväinen, eikä tämä suttaa ja paakkuunnu pahasti. Kivan värinen hylsy on myös bonusta!


Tämän ripsarin harja on myös mielestäni hyvä ja helppo käyttää, mikä on tärkeää tällaiselle tumpelo-meikkaajalle. Tuolla saa minunkin tynkäripsiini kivasti väriä. Aivan erityisen paljon kuitenkin tykkään siitä, että ripsiväri on helppo poistaa; se liukenee lähestulkoon kokonaan pelkällä vedellä! Vedenkestävien mascaroiden suosijoille tämä on tietysti painajainen, mutta koska itse vihaan silmämeikin poistamista, kaikki kyseistä hommaa helpottava on aina plussaa.

Sellaisia uutuuksia tällä kertaa. Onko joku näistä tuotteista teille tuttu, ja jos on, mitä tykkäsitte? 

In English: Three beauty products that I'm loving at the moment: The Body Shop Sweet Lemon Beautifying Oil, TRESemmé Split End Repair Sealing Serum, and Lumene Truly Bold and Curly Mascara. 

I love the oil for my hair, it really smoothes it before washing (I used it during the sauna) and the scent is really nice. The serum is also good for getting smooth, soft hair. As for the mascara, I'm not sure about the curling effect but it does add volume quite nicely. It's also easy to use and remove, and I love the pink packaging!

Are you familiar with any of these products?

Comments

  1. Mulla on Lumenesta kovin paakkuiset kokemukset, mutta ehkä tuota voisin uskaltautua kokeilemaan... Kiitos vinkistä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei mullakaan ole kaikki Lumenet toimineet, mutta tuosta kyllä tykkään. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts