Engagement outfit

Juhlistimme tänään reilu kuukausi sitten tapahtunutta kihlaustamme mieheni perheen kanssa pienimuotoisella kahvittelulla. Oman lähipiirini olen kutsunut valmistujaisjuhliini ensi kuussa, silloin juhlistetaan sitten meidän perheen kanssa. "Kihlajaisasuuni" ei kuulunut mitään uutta tai ihmeellistä, mutta ajattelin silti laittaa tänne pari kuvaa siitä. Kuvat ovat muuten hieman hassusti rajattuja sen takia, että poseerasin niissä yhdessä mieheni kanssa. Blogia varten mies leikattiin sitten kylmästi pois!Mekko / Dress - Part Two
Bolero - Halonen
Korut / Jewellery - KappAhl
Kukka / Flower - H&M

Ostin tuon mekon tosiaan viime kesänä ystäväni häihin, parempia kokokuvia siitä löytyy tästä postauksesta.  Tykkäsin mekosta todella paljon tuolloin, ja sen väri ja mukavuus ovat edelleen mieleeni. Jostain syystä minusta kuitenkin tuntuu, että näytän näissä kuvissa siltä, kuin olisin viidennellä kuulla raskaana... huomaa taas tämän kontrollifriikkipuoleni - minun on todella vaikeaa laittaa tänne kuvia, jotka eivät ole tarkoituksella asukuviksi suunniteltuja ja tarkkaan harkittuja. Tuijotan kuvia liian kauan ja muutun ylikriittiseksi. 

No, tärkeintä on kuitenkin se, että päivä oli oikein mukava! Vaikka en ehkä näyttänyt täydellisen kauniilta, olen täydellisen onnellinen. Ja tavallaanhan on sopivaa, että laitoin kihlajaisiini saman mekon, joka minulla oli ylläni, kun nappasin morsiuskimpun ystäväni häissä. ;)

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava sunnuntai!

In English: A couple of pictures from our engagement party. I did not buy a new outfit, but I think it's quite appropriate that I wore the same dress when I caught the bouquet in my friend's wedding last year!

Comments

 1. Tuo mekon väri on ihana! Etkä muuten ollenkaan näytä raskaanaolevalta. Lisäksi tuo korvantauskukkanen, haluan samanlaisen... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ehkä se raskausmaha oli vain omassa päässäni, koska olin syönyt niin paljon kakkua. :D Hennesiltä kannattaa kyllä katsella noita kukkasia, olen löytänyt sieltä monenlaisia ja todella edullisesti.

   Delete
 2. Kaunis asukokonaisuus. Mekkohan sopii kuin valettu ja väri on kerrassaan hurmaava :)

  Luulen, että kaikilla on sama ongelma tuon itsekriittisyyden kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kivasta kommentista, Dahlia! Ja joo, eiköhän näitä epävarmuuden hetkiä tule kaikille, myös niille bloggaajille, joiden kuvat näyttävät muiden mielestä aina täydellisiltä. :)

   Delete
 3. Tosi kauniisti sopii sulle toi avoin kaula-aukko ja toi väri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään kyllä käyttää mekkoja, joissa on avara kaula-aukko. Olen alakropasta isompi kuin yläkropasta ja mielestäni tuollainen leikkaus hieman tasapainottaa tilannetta. :D

   Delete
 4. Onnittelut! Olet kaunis, onnellisuus tekee ihmisestä entistä kauniimman :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos SatuMaria, olipa kauniisti sanottu. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts