Red, black & gold

Olimme eilen istumassa iltaa ystävien kanssa, ja koska en tällä kertaa joutunut värjöttelemään pitkiä aikoja bussipysäkeillä (hovikuvaajani toimi hovikuskina), uskalsin pukea ylleni jo melko kevyen, kesäisen asukokonaisuuden. Mukaan pääsi myös pari Lontoon reissun ostosta, joita en ollutkaan tänne vielä kuvannut! Näiden kuvien jälkeen olenkin (yksiä kenkiä lukuun ottamatta) tainnut esitellä blogissa kaikki ostokseni.


New Lookin punainen bubblehem-toppi maksoi n. 9 €, ja on mielestäni aivan älyttömän kivan mallinen. Tuo on kyllä jossain vaiheessa saatava myös mustana, ja ehkä sinisenä. Tykkään erityisesti siitä, miten muuntautumiskykyinen vaate tuo on; oikeilla asusteilla maustettuna se sopii varsin hyvin sekä bileisiin, että luennolle. Yhdistin toppiin eilen viime vuonna KappAhlista ostamani maxihameen (8 €) ja nuo Vagabondin korkonilkkurit.  (Rannekoru Seppälä, kaulakoru KappAhl, stay-upit Evans.)


Testailin kuvausvaiheessa myös niin ikään Lontoosta ostamaani mustaa Hennesin clutchia, vaikka päädyinkin loppujen lopuksi isompaan laukkuun. Kuvissa clutch näkyy vähän huonosti, mutta sen juju on siinä, että se näyttää suurelta mustalta satiinirusetilta. En tunnetusti voi vastustaa söpöä iltalaukkua, ja kun tällä vielä oli hintaa vain vaivaiset 6 €, pakkohan se oli saada!


Sellainen kokonaisuus siis eilen. Ärsyttävää muuten, että kaikissa kuvissa tuosta kaulakorusta heijastuu leukaan tuollainen ihmeellinen valoläikkä... En siis ole levittänyt meikkivoidetta huolimattomasti, vaan kyseessä on puhtaasti kuvaustekninen ilmiö, heh.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa kaikille! Ensi viikosta on näillä näkymin tulossa superkiireinen, mutta yritän päästä päivittämään blogia viimeistään loppuviikosta.

In English: Last night's outfit: red bubblehem top (New Look, 9 €), black maxi skirt (KappAhl, 8 €) and some old jewellery (Seppälä and KappAhl). The top is from London, and I really love that it's so versatile; perfect for both day and night with the right accessories. The black H&M clutch (6 €) is also from London. It's like a giant bow - adorable! 

Have a nice, lazy Sunday evening, everyone! I'm going to be quite busy next week, but I'll try to get back to posting towards the end of the week.

Comments

  1. Kaunis punainen, sopii sinulle !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Punainen on aina ollut suosikkivärejäni pukeutumisessa. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts