Pretty lace, bad photos

Vaikka vaatekaappiini on parin viime vuoden aikana kertynyt neutraalien sävyjen lisäksi paljon punaista, violettia, sinistä ja vihreää, yksi väri on jo pitkään loistanut poissaolollaan: keltainen.

En vain osaa pukeutua keltaiseen. Väri herättää minussa mielikuvia pääsiäistipuista ja leskenlehdistä. Ei sillä, että tipuissa ja kukkasissa olisi jotain vikaa; en vain välttämättä halua näyttää kummaltakaan.

Mutta tässä se taas nähdään, että never say never! Katselin Ginassa kivaa pitsipuseroa, joka oli saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä. En tiedä, mitä tapahtui, koska jostain syystä minuun vetosi eniten hempeä, vaaleankeltainen väri. Ja loppu on historiaa...


Pahoittelen huonoa kuvaa; hovikuvaajani ei ollut paikalla (eikä meillä ole vielä mitään jalustaa tuolle uudelle kameralle), joten jouduin turvautumaan peiliin. No, kyllähän se kylmä totuus tässäkin todistettavasti näkyy: minulla on jotain keltaista ylläni! (Farkut Seppälä, musta alustoppi Ginatricot.)


Pitsipuserot ovat kyllä jotain niin parasta! Onneksi tuo trendi on edelleen pinnalla ja kaupoista löytyy laaja valikoima erilaisia, edullisia pitsivaatteita. Tästäkin paidasta (jolla oli muuten hintaa 14,95 €) on tosiaan olemassa vaikka kuinka monta ihanaa väriä - esimerkiksi Elena oli hankkinut armyvihreän version, joka näyttää myös todella kivalta. Nuo sulkakorvikset puolestaan löytyivät  Seppälän alennushyllystä. En valitettavasti muista niiden tarkkaa hintaa, mutta ei niistä kyllä montaa euroa maksettavaa jäänyt. Tuo vaaleanpunaisen sävy sopii hauskasti (ja aivan sattumalta) silmälasieni sankoihin!

Nyt tämä tyttö alkaa valmistautumaan illanviettoon kaveriporukan kanssa. Hauskaa viikonloppua!

In English: I usually never wear yellow, but for some reason, I was really drawn to this pale yellow lace top (Ginatricot 14,95 €). My love affair with lace continues, so thank god the shops are full of great options at the moment! 

P.s. Sorry about the bad photos!  I was in a hurry and my boyfriend was not at home, so I had to rely on a mirror this time.

Have a great weekend!

Comments

 1. Hello dear, gorgeous style! I really like your blog, it’s very interesting! What about following each other? Also on bloglovin and facebook …just let me know If you follow me, I follow you back.
  Kisses, have a nice day!

  Le Blog de Michelle
  Facebook

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much, Michelle! I checked out your blog and it seems really cool, so I will definitely follow you. :)

   Delete
 2. Onpas kiva pusero ja hyvin se keltainen näkyy sopivan. Itselle vielä vieras väri, tosin niin oli punainenkin hyvä tovi sitten. Olen vaan hitaalla värien omaksumisen kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hidasta kehitystä se on täälläkin ollut: muutama vuosi sitten vaatekaappini koostui lähes yksinomaan mustasta ja tummansinisestä, koska ajattelin, että näytän hoikemmalta tummissa väreissä. Nykyään en jaksa enää välittää moisista stereotypioista, vaan pukeudun niihin väreihin, joista tulee hyvä fiilis. :)

   Delete
 3. Sopii sulle tosi hyvin ja mun mielestä näyttää sun päältä tosi hyvältä! :) Näytät tosi pirteeltä ja "pienemmältä", heh :) Vaikka,et sie mittään iso edes ole! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti! :D Kiva kuulla, että näyttää hyvältä muidenkin mielestä. Ja erityisen kiva kuulla, että vaikutus on pienentävä, koska itse vähän pelkäsin päinvastaista efektiä!

   Delete
 4. Ollaan nyt sitten paitasamikset! :) Pitsi on kyllä niin ihana materiaali. Upeat korvikset ja olet kyllä nättinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Tuo on kyllä tosi kiva paita, ja odotan innolla, miten stailaat sen omasi!

   Delete
 5. Tuo pusero on kyllä todella kaunis ja keltainen väri näyttää sopivan sinulle todella kauniisti. Oikein hyvä ostos mielestäni! :)

  Auringon keltaista päivää sinulle! ;)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Noora! Olipa mieltä lämmittävä kommentti. :) <3

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts