Spring shoes

Iiiks, nyt alkaa olla jo jännitys huipussaan! Huomenna Lontooseen, ja arvatkaa vaan olenko stressannut koko päivän siitä, kuinka montaa kertaa eksyn/muuten vain sekoilen jotain siellä. Noh, olen parhaani mukaan tutkinut jo etukäteen metrokarttaa ja kirjoittanut osoitteita muistiin, joten eiköhän siellä pärjätä. Ja ainakin osaan kieltä hyvin, joten aina voi kysyä neuvoa ja apua muilta ihmisiltä. :)

Tässä olisi nyt sitten näitä kenkäostoksia, joista eilen lupasin kirjoitella.


Tilasin nämä sandaalit Hennesin nettikaupasta, ja olen aivan ihastunut niihin! Hennesillä oli tuolloin joku alennuskoodi voimassa, joten sain muutaman euron hinnastakin pois (lopullinen hinta oli noin 11 €). Tykkään näiden värimaailmasta todella paljon, samoin kuin siitä, että asusta riippuen nämä sopivat mielestäni oikeastaan sekä arkeen että juhlaan. Olen jopa miettinyt, että nämä voisivat olla valmistujaiskenkäni; tilaisuus on kuitenkin vain epämuodollinen kahvittelu perhepiirissä, enkä kuitenkaan jaksa seisoskella koko päivää korkkarit jalassa. Plus nämähän sopivat värityksensä puolesta asun kuin asun kanssa.


Pidän myös siitä tavasta, miten näihin kenkiin on luotu kontrastia erilaisilla materiaaleilla. (Keino)mokan ja (keino)nahan yhdistelmä miellyttää silmääni, samoin kuin kenkien sirous. Koska olen pitkä, minulla on myös pitkä (mutta kapea) jalka, ja välillä jopa tuo koko 41 osoittautuu liian pieneksi. Arastelen sen vuoksi kenkien ostamista sovittamatta. Nämä tuntuivat turvalliselta valinnalta avokärkisyytensä vuoksi, ja onneksi ne olivatkin sitten kaikin puolin täydelliset jalkaani. Harmi vain, että tällä menolla näitä ei pääse käyttämään vielä piiiitkään aikaan...missä se kevät oikein viipyy??Toiset uudet kevätkenkäni, Citymarketista ostetut ruskeat nilkkurit, eivät osoittautuneet kovin kuvauksellisiksi. Nämä näyttävät kyllä huomattavasti paremmalta jalassa, jolloin nuo varret asettuvat vähän nätimmin. Täytynee ottaa myöhemmin kunnolliset kuvat kengistä käytössä. No joka tapuksessa, nämä olivat Citarin Mammuttimarkkinoilla tarjouksessa 15 € hintaan, ja poikaystäväni laupiaasti osti ne minulle, kun räpsyttelin silmäripsiäni tarpeeksi kauan. (Oikeastihan olen feministi ja ylpeä, itsenäinen nainen - tai no, ainakin silloin kun olen töissä, enkä kokopäiväinen opiskelija kuten tällä hetkellä.)


Olisin halunnut mustat kengät, mutta kokovalikoiman suppeus pakotti taas tulemaan pois omalta mukavuusalueelta. Ja ovathan nämä ruskeat hieman keväisemmät! Nilkkurit tuntuvat mukavalta jalassa, ja niissä on sen verran vähän korkoa, että jopa minä pystyn kävelemään niillä helposti. Kunnon testiinhän nämäkään eivät ole vielä päässeet; pitoa näiden pohjissa ei ole juuri lainkaan, ja luulen, että hiekoitussora naarmuttaisi korkoja pahasti. Hieman keväisempiä kelejä jäädään siis odottamaan näidenkin tapauksessa...

Sellaisia kenkäostoksia! Saas nähdä, mitä kaikkea Lontoosta tulee raahattua kotiin... odotan innolla ainakin Bootsia ja Superdrugia (edullista kosmetiikkaa!), Primarkia (edullista, piste.), Evansia, New Lookia ja Forever21:ia (kivaa plussamuotia).

Palailen reissusta keskiviikon ja torstain välisenä yönä, joten reissutunnelmia ja -kuulumisia on odotettavissa noin viikon kuluttua! Näkemiin siihen saakka, ja leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

In English: Even though it's still rather wintery here in Finland, I have already bought some shoes for spring. I especially love the gold & beige sandals from H&M (11 €), but the ankle boots from Citymarket (15 €) will be nice for that not-quite-summer-yet period. 

I'm going to London for a couple of days with a friend, and I'm sooo excited about all the great shops! I'll be back to posting in about a week. See you then!

Comments

  1. Ihanaa Lontoon matkaa, Lontoo on mahtava shoppailukaupunki ! Liityin vihdoin tännekin lukijaksi ;) seuraillut olen jo pidempään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nimenomaan shoppailukaupunkina aivan ihana, hyvin siellä sai rahaa palamaan! ;) Tervetuloa lukijaksi! :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts